Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

«Ο ΠΑΟΚ μπορεί ως το τέλος»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννενα, Γιάννης Πετράκης
Αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννενα με τη Νίκη Βόλου, αλλά και στην πορεία, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την ενίσχυση του «Δικεφάλου του Βορρά».
Αρχικά για το ματς με τη Νίκη Βόλου τόνισε:
«Για μένα ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και όταν παίζεις με μία ομάδα η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση, τα παιχνίδια μπορούν να γίνουν δύσκολα. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλό μας και νομίζω ότι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν με αποτέλεσμα την καλή εμφάνιση και το καλό αποτέλεσμα».
Για το ότι η Νίκη Βόλου παρότι είναι στην τελευταία θέση, είναι ανταγωνιστική προσέθεσε:
«Ναι στον Ολυμπιακό στάθηκαν καλά και στο μοναδικό παιχνίδι που έχασαν με κατεβασμένα χέρια ήταν κόντρα στον Εργοτέλη στην έδρα του. Στα υπόλοιπα ήταν ανταγωνιστικοί και αν δεν σεβαστείς την κατάσταση, τότε μπορεί να την πατήσεις. Εγώ είμαι ευχαριστημένος γιατί ήταν συγκεντρωμένοι οι παίκτες μου και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε».
Όσον αφορά την κόντρα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ εντός γηπέδου είπε:
«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με διαφορετικό επίπεδο από τους υπόλοιπους και ο φετινός ΠΑΟΚ είναι ευχάριστη έκπληξη για μένα και δεν είναι τυχαίο για μένα που είναι πρώτος και θα πάει μέχρι το τέλος. Τα άσχημα αποτελέσματα είναι μέσα στη ζωή. Πιστεύω πως Παναθηναϊκός και Τρίπολης είναι οι ομάδες που κοιτούν προς τα πάνω, όμως ο ΠΑΟΚ θα έχει ανταγωνιστικό ρόλο ως το τέλος».
Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό υπογράμμισε:
«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος και φέτος δεν έχει στάνταρ όσον αφορά την σταθερότητα. Ο Μπεργκ ήταν μεγάλη απώλεια και όταν επιστρέψει θα τους δώσει μεγάλη ώθηση».
Για το αν θα ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του μέσα σ’ αυτό το διάστημα απάντησε:
«Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση μέχρι να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο οποίος είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, εκπνέει υγεία και πιστεύω πως θα είμαστε συγκεντρωμένοι».
Επίσης για το αν ο ΠΑΟΚ εμφανιστεί καλύτερος, μετά την απόφαση να ενισχυθεί η ομάδα υποστήριξε:
«Όσον αφορά το βάθος, η ομάδα χρειάζεται βοήθεια γιατί όλα αυτά τα παιδιά αγωνίζονται Κυριακή-Τετάρτη και είναι δύσκολο για τα ελληνικά δεδομένα. Αν η ομάδα ενισχυθεί, ήδη έχει τη βάση η οποία είναι καλή και πιστεύω πως θα γίνει καλύτερη βάση χρόνου».
Τέλος για το αν ο ΠΑΣ Γιάννενα βγει στην Ευρώπη κατέληξε:
Δεν βιαζόμαστε, θέλουμε κάθε Κυριακή να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα σαν άνθρωπος και σαν προπονητής και το τι θα καταφέρουμε θα το δείξει η πορεία».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: