Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Πώς ο Άγγελος έκανε δώρο σε Αναστασίου και Μίτσελ!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr το σημείο κλειδί του χθεσινού ντέρμπι της Τούμπας, με το λάθος του Αναστασιάδη, που ωφέλησε Παναθηναϊκό κι… Ολυμπιακό.

Πώς ο Άγγελος έκανε δώρο σε Αναστασίου και Μίτσελ!
*** Δεν ξέρω τι συμμαχίες έχουν και δεν έχουν ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ τις μεγαλύτερες ζημιές μέσα στο 2014 τις έχει πάθει από τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε τον έχει κάνει πελάτη τον ΠΑΟΚ!

*** Τον Φλεβάρη, ο Παναθηναϊκός κερδίζει στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ 2-1 για τον β' γύρο και τον αποτελειώνει στο πρωτάθλημα.

*** Τον Απρίλη, ο Παναθηναϊκός συντρίβει 4-1 στον τελικό του κυπέλλου τον ΠΑΟΚ.

*** Τον Μάη ο Παναθηναϊκός παίρνει την πρώτη θέση στα πλέϊ οφς από τον ΠΑΟΚ και κερδίζει το εισιτήριο για μία θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

*** Τώρα, ο Παναθηναϊκός τον κερδίζει και μέσα στην Τούμπα και τον προσγειώνει ανώμαλα στη μάχη για τον τίτλο, πάνω που έδειχναν τα πέντε δάκτυλα για το +5 από τον Ολυμπιακό ο Κλάους και τα άλλα καρντάσια.

*** Τέλος πάντων, ας πάμε στο συγκεκριμένο, το χθεσινό παιχνίδι. Πως την έφερε ο Αναστασίου στον Αναστασιάδη και πήρε το δώρο (κι) ο...Μίτσελ;

*** Μα πολύ απλά, ο Αναστασίου φέρθηκε έξυπνα, σε αντίθεση με τον Άγγελο. Τι εννοώ;

*** Κι οι δύο ομάδες έπαιξαν Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ. Άρα, είχαν να αντιμετωπίσουν και τον παράγοντα κόπωση. Κι είχαν και τραυματίες, από δύο βασικούς ο καθένας.

*** Ο μεν λοιπόν Αναστασίου φρέσκαρε την ενδεκάδα του βάζοντας πέντε νέα πρόσωπα σε σχέση με το ματς με την ΠΣΒ: Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Δώνης, Μπούϊ, Κλωναρίδης. Αν εξαιρέσεις τον γκολκίπερ, άλλαξε τη μισή του ομάδα.

*** Ο δε Αναστασιάδης έβαλε ακριβώς την ίδια σύνθεση του αγώνα με τη Φιορεντίνα, με μόνη αλλαγή τον Κάτσε αντί του Φακούντο.

*** Αποτέλεσμα; Ο Παναθηναϊκός να έχει μεγαλύτερη φρεσκάδα στο παιχνίδι του. Ο Κλωναρίδης να φτιάξει το 0-1, ο Κουτρουμπής να είναι ο καλύτερος της ομάδας του κι οι Μπούρμπος, Μπούϊ και Δώνης αν μη τι άλλο να κρατήσουν τις θέσεις τους στα πλάγια χωρίς πρόβλημα.

*** Εκεί την πάτησε ο Άγγελος. Πήγε να βγάλει δύο μεγάλα ματς μέσα σε τέσσερις ημέρες με την ίδια ομάδα. Και δη το ένα εκτός έδρας, με ταξίδι στην Ιταλία.

*** Και μην πει κανείς ότι δεν είχε παίκτες να βάλει. Γιατί είχε…παικταράδες κι έβαλε ο Παναθηναϊκός; Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Δώνης, Μπούϊ, Κλωναρίδης. Αυτούς έβαλε.

*** Ο ΠΑΟΚ δεν είχε στον πάγκο Μαντούρο, Παπαδόπουλο, Μάρτενς, Σκόνδρα και Τζαβέλλα;…*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: