Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

«Ευχάριστη έκπληξη η κλήση στην Εθνική»

Περιχαρείς με την κλήση τους στην Εθνική ομάδα και αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να δικαιώσουν τον Κλαούντιο Ρανιέρι, εμφανίστηκαν οι Ντίνας, Κολοβός και Τασουλής.

«Ευχάριστη έκπληξη η κλήση στην Εθνική»
Τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής, έφεραν αλλαγές στις κλήσεις της Εθνικής για τις αναμετρήσεις με τις Νήσους Φερόε και την Σερβία.

Αυτοί που επωφελήθηκαν ήταν οι Θανάσης Ντίνας, Δημήτρης Κολοβός και Χρήστς Τασουλής που είδαν τα ονόματά τους στις νέες κλήσεις του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Και για τους τρεις ήταν μια απρόσμενα θετική εξέλιξη και με δηλώσεις τους στο epo.gr έκαναν λόγο για μια ευχάριστη έκπληξη, ευχαρίστησαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό ενώ δήλωσαν έτοιμοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον δικαιώσουν.

Αναλυτικά, όσα είπαν:

Θανάσης Ντίνας: «Η πρόσκληση στην Εθνική Ανδρών είναι μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές στην καριέρα μου. Ασφαλώς, αποτελεί τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται για τη χώρα του. Κι εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Δημήτρης Κολοβός: «Είναι μια στιγμή μοναδική για την καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή και αποτελεί μεγάλη τιμή να κληθείς στην Εθνική Ανδρών. Στόχος μου είναι να προσφέρω ό,τι καλύτερο και να αποτελέσω στέλεχός της για πολλά χρόνια, αφού η καθιέρωση σε αυτό το επίπεδο είναι και το βασικό ζητούμενο. Ευχαριστώ τον κ. Ρανιέρι για την ευκαιρία που μου δίνει».

Χρήστος Τασουλής: «Η κλήση μου στην Εθνική ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Δύσκολα μπορείς να φανταστείς, ειδικά όταν έχεις λίγες συμμετοχές στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, ότι υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν τόσο στενά την πορεία σου και που θα σου δώσουν τέτοια ευκαιρία, όπως η συμμετοχή στην Εθνική. Ευελπιστώ η κλήση αυτή να μην είναι ευκαιριακή και να κατορθώσω, δουλεύοντας σκληρά, να καθιερωθώ. Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Ρανιέρι και τον κ. Καραγκούνη για την ευκαιρία που μου προσφέρουν και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους δικαιώσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: