Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Τασουλής: «Νόμιζα πως ήταν φάρσα»

Την έκπληξή του προκάλεσε το τηλεφώνημα που του έγινε από την ΕΠΟ που τον ενημέρωναν ότι είναι στις κλήσεις του Ρανιέρι για τα προσεχή ματς της Εθνικής, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χρήστος Τασουλής.

Τασουλής: «Νόμιζα πως ήταν φάρσα»
Χαρούμενος για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας δήλωσε ο Χρήστος Τασουλής, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

Μάλιστα, ο νεαρός μπακ του Πανιωνίου αποκάλυψε ότι στην αρχή, όταν του τηλεφώνησαν για να τον ενημερώσουν ότι στην αποστολή της «γαλανόλευκης», νόμιζε ότι ήταν φάρσα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου, Θέλω να ευχαριστήσω το κύριο Ρανιέρι και τον κύριο Καραγκούνη που με επέλεξαν για τα δύο αυτά παιχνίδια της Εθνικής μας. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Τερεζόπουλο που με έφερε στον Πανιώνιο γιατί χωρίς αυτό δεν θα ερχόταν ποτέ η κλήση μου στην Εθνική. Δεν το σκεφτόμουν να συμβεί τόσο γρήγορα, το ήθελα μέσα μου αλλά νομίζω ήταν πολύ γρήγορο και για μένα, δεν το περίμενα», ανέφερε αρχικά ο Τασουλής στο Novasports και στη συνέχεια αποκάλυψε την αντίδρασή του, όταν τον ενημέρωσαν στο τηλέφωνο πως είναι στις κλήσεις του Κλαούντιο Ρανιέρι:

«Σοκαρίστηκα, νόμιζα πως ήταν φάρσα αλλά ευτυχώς για μένα δεν ήταν! Ελπίζω σε ότι καλύτερο, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: