Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Καλτσάς: «Γι’ αυτό ανέβηκε η Καλλονή»

Στους λόγους για τους οποίους η Καλλονή παρουσιάζεται περισσότερο δυνατή τη φετινή σεζόν αναφέρθηκε ο Νίκος Καλτσάς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Καλτσάς: «Γι’ αυτό ανέβηκε η Καλλονή»
Πειθαρχία, καλό κλίμα και το γεγονός ότι η ομάδα παίζει στη φυσική της έδρα είναι οι λόγοι για τους οποίους η Καλλονή παρουσιάζεται πιο δυνατή στη φετινή Σούπερ Λίγκα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Καλτσάς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 25χρονος μεσοαμυντικός στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» με τον Γιώργο Χελάκη

Για την πορεία της Καλλονής:

«Η καλή πορεία οφείλεται στο γεγονός ότι είμαστε συγκεντρωμένοι. Η ομάδα χαρακτηρίζει χαρακτηριστικά με βάση την πειθαρχία και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Βασικό, επίσης, είναι ότι παίζουμε στο γήπεδό μας, έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και αυτό λειτούργει για το καλό της ομάδας»

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:

«Οφείλουμε πολλά στον τερματοφύλακα μας (Άντριου Χογκ), ειδικά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου που έπιασε ένα σουτ στην αντίθετη γωνία. Ο Πανιώνιος προσπαθεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά άφησε κενούς χώρους και αυτό το εκμεταλλευτήκαμε εμείς. Έτσι όπως το σχεδιάσαμε, έτσι μας βγήκε».

Για τους στόχους του συλλόγου:

«Είμαστε σε αρκετά καλή θέση, αλλά όλα μπορούν να αλλάξουμε στις επόμενες 2 -3 αγωνιστικές. Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Στόχος μας είναι παραμονή, αφού υποβιβάζονται περισσότερες ομάδες. Εκεί επικεντρωνόμαστε».

Για τους προσωπικούς μου στόχους:

«Φέτος τα πάω πολύ καλά. Οι φιλοδοξίες μου είναι να συνεχίσω στην Καλλονή και να πετύχουμε τους στόχους μας. Μπορεί να πάω στο μέλλον σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα, αλλά αυτό μπορεί να έρθει και με την Καλλονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: