Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Στηρίζει Ματσάρι ο Τοχίρ στην Ίντερ!

Ο Έρικ Τοχίρ επανέλαβε πως διατηρεί την εμπιστοσύνη του στον Βάλτερ Ματσάρι, αλλά πρόσθεσε με νόημα πως περιμένει… αποτελέσματα από την Ίντερ.

Στηρίζει Ματσάρι ο Τοχίρ στην Ίντερ
Το χθεσινό 2-2 με τη Βερόνα έφερε ξανά στο προσκήνιο αποδοκιμασίες σε βάρος του Βάλτερ Ματσάρι, με μια μεγάλη μερίδα οπαδών της Ίντερ να απαιτούν την απόλυσή του. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι επί της παρούσης στις προθέσεις του Έρικ Τοχίρ, παρά τις φήμες περί του αντιθέτου. Πάντως ο Ινδονήσιος μεγιστάνας δήλωσε με νόημα πως περιμένει αποτελέσματα.

«Δεν έχω δώσει καμία προθεσμία στον Ματσάρι, αν και έχω διαβάσει πολλές φορές κάτι τέτοιο. Το έχω πει και το επαναλαμβάνω: άρχισα αυτό το πρότζεκτ με τον Ματσάρι και μπορεί να αισθάνεται ασφαλής. Για να υλοποιηθεί το πλάνο μας χρειάζεται χρόνος. Βέβαια χρειάζονται και αποτελέσματα», δήλωσε.

Όσο για την πρόσφατη παραίτηση του Μάσιμο Μοράτι από τη θέση του επίτιμου προέδρου, επειδή φήμες ήθελαν το πρώην αφεντικό της Ίντερ να επιθυμεί την αλλαγή προπονητή, είπε: «Σέβομαι την απόφασή του. Πάντα θα είναι μέλος του συλλόγου. Έχει το 30% των μετοχών και είναι οπαδός της Ίντερ. Είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει και στο μέλλον. Τον σέβομαι πολύ, ήταν 18 χρόνια στην ομάδα και πήρε μαζί της 16 τίτλους, ενώ εγώ… κανέναν. Το έχω ξαναπεί, δεν μπορώ να πετύχω τα ίδια».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: