Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

«Οικογενειακό κλίμα με Άγγελο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της Ξάνθης, Χρήστος Καρυπίδης. Μίλησε μεταξύ άλλων για τον «Δικέφαλο», τον Άγγελο Αναστασιάδη αλλά και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM:
Για τη νίκη επί του ΟΦΗ:
«Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη και στο τέλος τα καταφέραμε. Στο ξεκίνημα δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ αλλά αντιδράσαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι».
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, υπάρχουν δυο βδομάδες να προετοιμαστούμε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα κάνουμε ότι μπορούμε. Θέλουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι στην έδρα μας».
Για τις συνθήκες στη Ξάνθη:
‘Υπάρχουν καλές εγκαταστάσεις και καλή ομάδα. Κυνηγάμε να φέρουμε τα καλά αποτελέσματα που έχουμε όλοι ως στόχο».
Για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός:
«Ο ΠΑΟΚ μπήκε για να κερδίσει, είχε τη πρωτοβουλία αλλά δε μπόρεσε να κάνει πολλές φάσεις. Ο Παναθηναϊκός ήρθε με πλάνο να αμυνθεί και στην κόντρα επίθεση κατάφερε να πάρει το παιχνίδι. Ήταν ΄ένα άδικο αποτέλεσμα. Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να τις αξιώσει».
Για τις αντιδράσεις του κόσμου προς τον Σαλπιγγίδη:
«Αυτό που γίνεται με τον Δημήτρη δε το καταλαβαίνω. Έχει προσφέρει πάρα πολύ και δεν υπάρχει λογική. Με τα χρήματα που μπήκαν από τη πώληση του βοηθήθηκε και η ομάδα. Η μεταγραφή του ήταν για το καλό όλων. Δεν μπορούσε σε μια ομάδα με 25 παίκτες να είναι πληρωμένος μόνο ένας. Με τα λεφτά του πληρώθηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Αποφάσισε να γυρίσει στην ομάδα, βλέπουμε αυτές τις άσχημες συμπεριφορές και αυτό λειτουργεί αρνητικά για την ομάδα. Στην αρχή τον επηρέαζε, τώρα είναι έμπειρος, το διαχειρίζεται αλλά κουράζει. Ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα πως νιώθει αλλά εγώ βλέπω πως δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι».
Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:
«Οι παίκτες που έλειπαν είναι αυτοί που κάνουν την διαφορά μεσοπεπιθετικά. Εμένα η ομάδα μου αρέσει και η επιθετικότητα της στο ντέρμπι δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό να περάσει το κέντρο. Αυτό που έλειπε ήταν η τελική πάσα για να πετύχει ο ΠΑΟΚ ένα γρήγορο γκολ. Έγινε το αντίθετο, κατάφεραν αρχικά να αντιδράσουν οι παίκτες αλλά ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη».
Για τον Άγγελο Αναστασιάδη:
«Ήταν η αιτία που αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ ο κ. Αναστασιάδης. Όταν ήμουν δανεικός στη Κέρκυρα γύρισα επί Αναστασιάδη».
Για το αν έφτασε κοντά στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι:
«Ήταν απλά φήμες. Δεν υπήρξε κάτι ουσιαστικό».
Για το αν θέλει να κλείσει τη καριέρα του στον ΠΑΟΚ:
«Δε ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το ποδόσφαιρο. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι η Ξάνθη και από εδώ και πέρα ας έρθει ότι είναι να έρθει».
Για τη συμπεριφορά του Αναστασιάδη στα αποδυτήρια:
«Όσο δούλεψα μαζί του το κλίμα ήταν καταπληκτικό. Ήμασταν μια οικογένεια και ξέρει να διαχειρίζεται τους παίκτες και το υλικό που έχει. Μια ομάδα στήνεται μέσα από τα αποδυτήρια της. Το αγωνιστικό στήνεται πιο εύκολα».
Για την κόντρα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού:
«Θα γίνει μεγάλη μάχη. Ο ΠΑΟΚ παίζει μέσα στον Αστέρα Τρίπολης και θα πρέπει να ξεκουραστεί και να επανέλθει με ένα καλό αποτέλεσμα. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να παραμείνει ψηλά μέχρι τον Ιανουάριο και να ενισχυθεί γιατί το ρόστερ του δεν έχει βάθος».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: