Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Στηρίζουν τον προπονητή τους!

Ασπίδα προστασίας στον Δημήτρη Τερεζόπουλο ύψωσαν οι παίκτες του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθροι μετέφεραν στη διοίκηση πως θέλουν να συνεχίσουν με τον Έλληνα κόουτς, του οποίου η θέση είναι επισφαλής.

Στηρίζουν τον προπονητή τους
«Θέση» για την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί και θέλει τη διοίκηση του Πανιωνίου να σκέφτεται το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Δημήτρη Τερεζόπουλου πήραν οι παίκτες της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Νίκος Παντίδος, Παύλος Μητρόπουλος και Βαγγέλης Οικονόμου συναντήθηκαν με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκο Ζαμάνη στον οποίο μετέφεραν πως θέλουν να συνεχίσουν το έργο με τον Έλληνα κόουτς και «δεσμεύτηκαν» για περαιτέρω δουλειά, προκειμένου ο «Ιστορικός» να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

«Εμείς θέλουμε να παραμείνει ο Τερεζόπουλος. Τον θέλουμε στην ομάδα και τον στηρίζουμε. Τις επόμενες ημέρες θα δουλέψουμε σκληρά για να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είναι κρίμα να πληρώσει τα άσχημα αποτελέσματα ο προπονητής. Εμείς είμαστε μαζί του και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Πρέπει να του δοθεί μια ευκαιρία ακόμα. Δουλεύει καλά μαζί μας και πιστεύουμε πως μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση» ήταν κάποια από τα λόγια των τριών παικτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Πανιώνιο δεν θέλουν να δράσουν «εν θερμώ» και πιθανώς την Τρίτη όπου υπάρχει διοικητικό συμβούλιο να παρθεί κάποια απόφαση, μέσα από ώριμη σκέψη, δεδομένου ότι δεν τους πιέζει και ο χρόνος λόγω της διακοπής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: