Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

"Ξεβράκωτος" πίσω ο ΠΑΟΚ, χάρηκα για Παναθηναϊκό!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ από Αλέφαντο για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: "Χάρηκα σαν Ολυμπιακός"! Πώς εκτέθηκε ο Αναστασιάδης, ποιοι δάγκωναν απο Παναθηναϊκό και τα... πρόβατα του ΠΑΟΚ! Υπάρχει λόγος σήμερα που δεν θα μιλήσω για Ολυμπιακό ούτε για τίποτα άλλο εκτός του ντέρμπι της Τούμπας. Το λόγο θα τον καταλάβετε αύριο.
Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε τα της Τούμπας. Εγώ ως Ολυμπιακός χάρηκα, τι να λέμε τώρα, παραμύθια; Ήταν σαν δώρο αυτό το διπλό του Παναθηναϊκού, έφερε τον Ολυμπιακό σε απόσταση βολής από τον ΠΑΟΚ.
Και ο Αναστασίου και ο Παναθηναϊκός με κατέπληξαν! Στάθηκε εκπληκτικά ο Παναθηναϊκός, στάθηκε όπως εγώ θέλω από τις ομάδες να παίζουν, το ποδόσφαιρο που ξέρετε ότι μου αρέσει. Όχι πάσα- πάσα- πάσα και ανούσια κατοχή της πλάκας.
Έπιασε κορόιδο ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ. Είχε πλάνο όπως έπρεπε, κοντά οι γραμμές, κοντά οι στόπερ μεταξύ τους, κοντά με τα μπακ, κοντά οι χαφ με την άμυνα, πάρε χώρο κύριε ΠΑΟΚ να μου κάνεις γύρω γύρω τη μπάλα, να μην μπορείς να μπεις μέσα, να σου έχω κλείσει όλους τους χώρους και να σε χτυπάω στην αντεπίθεση όποτε σε βρίσκω πίσω “ξεβράκωτο”.
Εκμεταλλεύτηκε εκπληκτικά τους χώρους ο Παναθηναϊκός, και προσέξτε για τι χαφ μιλάμε ότι είχε: Πράνιτς σε ρόλο αμυντικού χαφ, τον πιτσιρικά το γιο του Δώνη και τον Μπούι! Δεν λέω ότι δεν έπαιξαν καλά, αλλά για Μπούι μιλάμε και για τον πιτσιρικά το γιο του Δώνη. Όμως τα κατάφεραν. Ξέρετε γιατί; Διότι ο ΠΑΟΚ είχε προβληματικά χαφ, έλα μωρέ με τον Τζιόλη, τον Κάτσε και τον Τζανδάρη! Πού πας με αυτά τα χαφ!
Ο Αναστασιάδης όμως μίλαγε στη συνέντευξη τύπου για την Παναγία. Δηλαδή η Παναγία ήταν χθες με τον Παναθηναϊκό; Ε, τι θέλει τότε ο Σαββίδης προπονητή, μην παίρνει και παίκτες, αφού το όλο θέμα έχει να κάνει με τα κέφια της Παναγίας. Μας κάνει να αμαρτάνουμε με αυτό το πράγμα όλο με την Παναγία. Τα δικά του λάθη ή τα λάθη των παικτών τα ονομάζει διάθεση της Παναγίας.
Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση μία φάση στην αρχή με τον Σαλπιγγίδη, δεν μπορούσε να κάνει άλλη φάση!
Έξυπνα ο Παναθηναϊκός έβαλε 2 γρήγορους μπροστά, τον Κλωναρίδη και τον Καρέλη, είχαν και τον Ατζαγκούν από πίσω, ερχόταν τέταρτος και ο Νάνο, δάγκωσαν αυτοί οι τέσσερις τον ΠΑΟΚ στις αντεπιθέσεις. Άνοιγαν και έκλειναν εξαιρετικά, αυτό το ποδόσφαιρο μου αρέσει, πρέπει να σέβεσαι τους χώρους. Πρέπει να κλείνεις τους δικούς σου χώρους και να στήνεις τις παγίδες στον αντίπαλο να σου ανοίξει χώρους να τους εκμεταλλευτείς. Άμα δεν έχεις παίκτες όμως με ταχύτητα, ξέχασέ το.
Ο Κουτρουμπής πίσω έκανε εκπληκτικό παιχνίδι. Και ο Ατζαγκούν. Και ο Πράνιτς που τον έβαλε αμυντικό χαφ. Και ο Καρέλης πήρε πολλούς πόντους με αυτό το ματς, έπαιξε πολύ καλά τους
κενούς χώρους. Και ο Μπούρμπος πήγε καλά σε αυτό το ματς!
Δεν μου άρεσε μία αλλαγή του Αναστασίου, το ότι έβγαλε τον Κλωναρίδη νωρίς και έβαλε τον Πέτριτς. Δεν του στοίχισε όμως. Γλίτωσε από θαύμα λόγω των λαθών του ΠΑΟΚ.
Ο Αναστασιάδης έκανε έγκλημα με τις αλλαγές που έβγαλε σαν πρόβατα μαζί τον Αθανασιάδη και τον Σαλπιγγίδη. Και εντάξει, μπορεί να του βγήκε η αλλαγή του Περέιρα διότι έδωσε το γκολ με το φάουλ, όμως ο Παπαδόπουλος δεν ακούμπησε τη μπάλα. Ούτε που υπήρχε στο γήπεδο.
Μα πώς πας βρε ΠΑΟΚ με τον Κατσικά πίσω που τον αφήνεις να τα βγάλει πέρα σε τόσο ανοικτούς χώρους; Και ο άλλος στόπερ σου ο Βίτορ δεν είναι γρήγορος. Έχοντας τέτοια στόπερ και τέτοια χαφ, πού πας να παίξεις τόσο ανοικτά πίσω; Εκτέθηκες. Στα δίχτυα μέσα έμπαιναν οι αντίπαλοι.
Πού είναι επίσης κύριε Αναστασιάδη οι νέες μεταγραφές που έλεγες ότι βγήκαν ο Κατσικάς και ο Τζανδάρης; Ποιος Τζανδάρης! Σε νίκησε ο Παναθηναϊκός στην έδρα σου στο πιο καθοριστικό ματς και έβαλες τον Ολυμπιακό σε απόσταση βολής πίσω σου. Δεν μου άρεσε καθόλου ο ΠΑΟΚ.
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: