Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Σε τροχιά τίτλου και το ‘15!

Χωρίς τους Μπεργκ, Νάνο και Σίλντενφελντ ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει με νίκη το 2014 κόντρα στη Κέρκυρα και να ξεκινήσει την «αντεπίθεσή» του το νέο έτος.


Σε τροχιά τίτλου και το ‘15 Αρκετές και σημαντικές είναι οι απουσίες του Παναθηναϊκού για τον σημερινό αγώνα με την Κέρκυρα στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» καλούνται να ξεπεράσουν τα αγωνιστικά τους προβλήματα και να πάρουν τη νίκη με την οποία θα παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή, ώστε τη νέα χρονιά να κάνουν την αντεπίθεσή τους.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τον Μάρκους Μπεργκ που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, τον τιμωρημένο Σίλντενφελντ και τον τραυματία Νάνο. Ο Ατζαγκούν, παράλληλα, δεν υπολογίζεται, αφού εδώ και καιρό είχε προγραμματιστεί να πάρει άδεια, προκειμένου να μεταβεί στην πατρίδα του.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπούρμπο, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο και Χουχούμη.

Ως «κόφτης» θα είναι ο Μέντες, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα και Δώνης. Ο Ντίνας θα αγωνιστεί στην κορυφή του ρόμβου και οι Καρέλης, Πέτριτς στην επίθεση.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Κότσαρης, Λαγός, Μπερίσα, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Μπούι και Κλωναρίδης.

Προϊστορία

Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία είναι ο απολογισμός του Παναθηναϊκού στους εντός έδρας αγώνες που έχει δώσει με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα

09/03/13 Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 1-0
08/01/12 Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 1-0
20/03/11 Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 2-1
13/05/07 Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 2-2
27/02/05 Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 1-0

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: