Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Μπεργκ… απ’ του χρόνου!!

Όπως και στα Πηγάδια με την Ξάνθη, έτσι και με την Κέρκυρα την Δευτέρα ο Μάρκους Μπεργκ θα χάσει το τελευταίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού για το 2014. Εκτός Νάνο, Σίλντενφελντ και Ατζαγκούν.

Μπεργκ… απ’ του χρόνου!
Χωρίς το βαρύ «πυροβολικό» του θα παραταχθεί εκ νέου ο Παναθηναϊκός, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο όπως απέναντι στην Ξάνθη.

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει έγκαιρα το πρόβλημά του και κάνοντας και σήμερα ατομικό, έμεινε μοιραία εκτός αποστολής αφού δεν ήταν σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγώνα της Δευτέρας με την Κέρκυρα, που είναι ο τελευταίος για το 2014, με τον Μπερίσα να παίρνει το... εισιτήριο για τους «εκλεκτούς».

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα 'χει μαζί του ακόμα δύο βασικά γρανάζια της άμυνας. Ο Νάνο που ταλαιπωρείται από θλάση ήταν δεδομένο πως θα μείνει έξω, όπως και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ που έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων καρτών. Σ' αυτούς... προσθέστε και την απουσία του ανέτοιμου Ατζαγκούν, ενώ σε σχέση με τον αγώνα στα Πηγάδια επανέρχεται ο Κουτρουμπής.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπούι, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπερίσα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: