Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Μέντες: «Πήραμε ένα μάθημα, ν’ αντιδράσουμε»


Ο Νταβίντ Μέντες τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιδράσει με την Κέρκυρα, μετά την εμφάνιση στην Ξάνθη, ενώ σχολίασε ότι ο προπονητής είχε προετοιμάσει καλά την ομάδα για το περασμένο ματς.

Μέντες: «Πήραμε ένα μάθημα, ν’ αντιδράσουμε»
Μάθημα για τους νέους, αλλά και τους έμπειρους παίκτες χαρακτήρισε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού της Πέμπτης κόντρα στη SKODA Ξάνθη o Νταβίντ Μέντες και επισήμανε ότι η ομάδα του πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Κέρκυρα, έχοντας καλή αντίδραση. Ο Ολλανδός μέσος μίλησε στη Nova και ανέφερε μεταξύ άλλων: «πρέπει να… κοιταχθούμε στον καθρέφτη».

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς με τη SKODA Ξάνθη: «Ήταν πολύ κακή ομαδικά η εμφάνιση. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, αν και ο προπονητής μας προετοίμασε καλά για το ματς. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά. Στο πρώτο τους κόρνερ τους δώσαμε το δικαίωμα να σκοράρουν. Ήρθε και το 2-0 και αντιδράσαμε πολύ αργά. Η αρχή ήταν πολύ κακή και είμαστε απογοητευμένοι. Δεν είναι μάθημα μόνο για τους νεαρούς παίκτες, αλλά και για τους πιο έμπειρους. Είναι ένα μάθημα για την ομάδα, διότι ήμασταν προετοιμασμένοι. Μας είχε προετοιμάσει ο προπονητής. Όμως όταν αρχίζεις έτσι στο ματς πρέπει να κοιταχθείς στον καθρέφτη και να δουν όλοι οι παίκτες τι δεν πήγε καλά. Γιατί κοιμόμασταν στα πρώτα είκοσι λεπτά».

-τα σκαμπανεβάσματα του Παναθηναϊκού: «Πέρυσι είχαμε σκαμπανεβάσματα στο ξεκίνημα, όμως τους τελευταίους μήνες ήμασταν σταθεροί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και συμβαίνει ακόμα και στις μεγάλες ομάδες και πρέπει να πάρουμε το μάθημα, διότι μας στοίχισε τρεις βαθμούς».

-το ματς με την Κέρκυρα: «Πρώτος μας στόχος είναι να αντιδράσουμε σαν ομάδα τη Δευτέρα (σ.σ. με Κέρκυρα). Κανείς δεν είναι χαρούμενος με το τελευταίο μας παιχνίδι, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάξουμε μπροστά. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς τη Δευτέρα, έχοντας καλή αντίδραση στο γήπεδο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: