Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Αναστασιάδης: «Είχα πει ότι πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές»

Έξαλλος με την διαιτησία, παρά τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Λεβαδειακό, παρουσιάστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης. «Παρακάλεσα την Παναγιά να μας δώσει το πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Αναστασιάδης: «Είχα πει ότι πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές»
Έντονα εκνευρισμένος με την διαιτησία εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα του Λεβαδειακού. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά», τόνισε πως δεν άφησαν την ομάδα του να παίξει ποδόσφαιρο και τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να κερδίζουν και τους διαιτητές.
Τέλος, τόνισε πως έχει ζητήσει από την Παναγιά να δώσει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Δεν μπορούσαμε να παίξουμε διαφορετικά, εμείς κοιτούσαμε και οι αντίπαλοι έπαιζαν ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα σταματήσω εδώ. Είπα και το καλοκαίρι ότι πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Κι αυτό κάναμε σήμερα και βοήθησε πολύ και η Παναγία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, προερχόμασταν από δύο άσχημα αποτελέσματα και είπαμε ότι πρέπει να κρατηθούμε στην πρώτη θέση και να κερδίσουμε, παρά τις αντιξοότητες που γνωρίζαμε ότι θα υπάρξουν. Βάλαμε γκολ, κάναμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι, δεν ξέρω εάν ήταν και πέναλτι το άλλο. Είχαμε πολλά προβλήματα, ο αντίπαλός μας ήταν πιο φρέσκος από εμάς. Πάντα οι αντίπαλοί μας έχουν μία μέρα ξεκούρασης παραπάνω από μας. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, αλλά συμβαίνει. Θα έρχονταν και οι κάρτες και η ταλαιπωρία της ομάδας, από τον Αύγουστο μέχρι τώρα, αλλά έβαλε το χεράκι της η Παναγία και πρέπει να την ευχαριστήσουμε για αυτό. Και καλά Χριστούγεννα και ευλογημένα σε όλους.

Δεν θα μιλήσω εγώ για την διαιτησία απαγορεύεται. Δεν θα παίξω κανενός το παιχνίδι. Όταν γνωρίζεις ότι ο άλλος έρχεται να σκοτώσει, εσύ δεν βγαίνεις μπροστά σου. Παρακάλεσα την Παναγιά να δώσει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ δεν ζήτησα τίποτα άλλο να μας δώσει όλους κουράγιο, να μας δώσει την δύναμη,γιατί αυτό που έγινε και αγανακτεί ο κόσμος, εμείς δεν πρέπει να το κάνουμε. Να βγούμε μπροστά και να μας σκοτώσουν εύκολα. Εγώ όσο και να με πιέζετε δεν θα το κάνω. Πρώτη φορά, είμαι 61 χρονών, παίζω από τα 12 μου, έχουν δει τα ματάκια μου πάρα πολλά, αλλά δεν το έχω ξαναδεί αυτό το σημερινό… Είμαι εδώ για να το αντιμετωπίσω. Δεν θα δώσουμε τροφή.


Όταν ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα και με το ρόστερ που είχαμε, θα καταλάβετε γιατί πρέπει να ευχαριστήσουμε την Παναγιά που είμαστε εδώ. Έχω εμπιστοσύνη και στην ομάδα μου και στους παίκτες μου και περισσότερο στην Παναγιά. Κι όταν είναι η Παναγιά μαζί μας κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: