Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Επέστρεψε ο Πρίντεζης!!

Σε φουλ ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Γιώργος Πρίντεζης, ύστερα από πολύ καιρό απουσίας, παίρνοντας μέρος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Επέστρεψε ο Πρίντεζης!
Επιτέλους… χαμόγελα για τον Γιώργο Πρίντεζη! Ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος έχει λείψει εδώ και καιρό λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε στον αστράγαλο, την Κυριακή (21/12) προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς ενόψει του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ, το προσεχές Σάββατο (27/12).

Όπως είναι φυσικό, η ικανοποίηση στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» με την επιστροφή του Πρίντεζη στην αγωνιστική δράση είναι μεγάλη, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αναφορικά με τη συμμετοχή του στο ντέρμπι, λόγω της απουσίας του.

Μάλιστα, θετικά ήταν τα μηνύματα και από τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος πήρε μέρος στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς όμως να συμμετέχει στις ασκήσεις με επαφή. Η επόμενη προπόνηση της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας (22/12). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: