Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

«Άλμα» με το πρώτο διπλό!

Την πρώτη του νίκη για φέτος πανηγύρισε ο Άλιμος που επικράτησε 2-0 της Επισκοπής στο Ρέθυμνο, με «χρυσό» σκόρερ τον Ιωάννου. Κατέρρευσαν οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή του Μανουσάκη στο 76’.

«Άλμα» με το πρώτο διπλό
Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Άλιμος που επικράτησε 2-0 της Επισκοπής στο Ρέθυμνο στην 10η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Football League.

Η αθηναϊκή ομάδα εκμεταλλεύτηκε ιδανικά το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε απ’ το 76’ -όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μανουσάκης, για φάουλ στον Παντελή που έφευγε μόνος προς την εστία των γηπεδούχων- και πέτυχε τα δύο τέρματα που της χάρισαν το πρώτο τρίποντο για φέτος.

Η Επισκοπή ήταν αυτή που είχε την ελαφρά υπεροχή στο ματς μέχρι την αποβολή, όμως μόλις έμεινε με δέκα, ο Άλιμος πήρε τα πάνω του. Αμέσως μετά την αποβολή, ο Καλαϊτζίδης είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Ιωάννου στο 83’ άνοιξε το σκορ με σουτ.

Ο έμπειρος φορ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 87’ και «κλείδωσε» τη νίκη που χάρισε στους φιλοξενούμενους τους τρεις βαθμούς, με τους οποίους ανέβηκαν στην ένατη θέση με οκτώ βαθμούς, ενώ η Επισκοπή έπεσε στην ενδέκατη με επτά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: