Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Δικαίωμα έδωσε ο ΠΑΟΚ στον Λεβαδειακό!!

Δεν το συζητάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερους παίκτες από τον Λεβαδειακό. Και ότι ο ΠΑΟΚ έχει πιο δεμένη ομάδα από τον αντίπαλό του, που είχε “κόψιμο”. Γράφει ο αποδυτηριάκιας Όχι απλά την ανάγκη του. Όταν έχεις την ανάγκη σου, πας στην τουαλέτα να κάνεις τη δουλειά. Ο Λεβαδειακός δεν έχει απλά την ανάγκη από βαθμούς, “κόψιμο” έχει, που αν δεν πάει να αδειάσει θα του φύγουν μόνα τους.
Ε, ο καλύτερος, ο ανώτερος ΠΑΟΚ άπλωσε στο γήπεδο για μια άλλη φορά την προβληματικότητά του κι ένα ματς που το κέρδιζε 2-0 και όφειλε να το πάει 3-0 και 4-0, το ζόρισε.
Αυτός πρέπει να είναι ο προβληματισμός του Άγγελου Αναστασιάδη. Το ότι ο ΠΑΟΚ είναι προβληματικός! Κι όχι να τα βάζει με τη διαιτησία. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Δηλαδή; Η διαιτησία θα πάει με τον δυνατό. Μια ζωή. Και είναι εύκολο για τα κοράκια να βοηθήσουν τον δυνατό. Τον Ολυμπιακό. Αν αβαντάρουν τον λιγώτερο δυνατό, π.χ. τον προβληματικό ΠΑΟΚ, τότε θα εκτεθούν.
Η προβληματικότητα του ΠΑΟΚ είναι που υπονόμευσε το αβαντάζ των 7 βαθμών, με συνέπεια να τον πλησιάσει εκτός από τον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός. Κι αν έκανε τη γκέλα με Λεβαδειακό θα άκουγε και την ανάσα του Αστέρα Τρίπολης.
Μια συμπαγή άμυνα είχε ο ΠΑΟΚ με τέσσερις πίσω και τέσσερις στα χαφ. Απέναντι σε τέτοια διάταξη και σωστή λειτουργία των φιλοξενούμενων δεν είχε περιθώρια ο Λεβαδειακός. Γίνεται και το 0-2, και ο ΠΑΟΚ την κάνει γυριστή! Πίσω! Και ο Κλάους μετατρέπεται σε σέντερ-μπακ, για να προσπαθεί να καθαρίσει φάσεις του Λεβαδειακού, ένας παίκτης ανύπαρκτος σαν κεφαλοσφαιριστής.
Το αλαλούμ ο ΠΑΟΚ μετά το 0-2. Αντί να κρατήσει τη μπάλλα και να παραμείνει αφεντικό στο ματς, άνοιξε την κερκόπορτά του στους γηπεδούχους. Και ο ΠΑΟΚ έφυγε ευχαριστημένος που δεν ισοφαρίστηκε.

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, τι είπε ο Τζαβέλλας στον Μάντζιο, στον apodytiriakias.gr 

Ο χοντρός τσαμπουκάς ανάμεσα στους δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, Τζαβέλλα και Μάντζιου, βρωμάει “γυναικοδουλειά”. Πριν φθάσουμε στο επεισόδιο που στοίχισε την αποβολή και των δύο στο ματς Λεβαδειακού-ΠΑΟΚ, να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά. Προπονητικά.
Το ότι οι ομάδες συνέχισαν με δέκα παίκτες οφελήθηκε ο ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι ήταν “μαγκιά” του Τζαβέλλα που προκάλεσε την κόκκινη. Μη σου πω ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό η νίκη του ΠΑΟΚ, η διατήρησή του στην κορυφή της βαθμολογίας οφείλεται στην “αλητεία” του Τζαβέλλα.
Θα θυμίσω ότι ο Τζαβέλλας είχε κάνει τσαμπουκά και κόντρα στον Ολυμπιακό με παίκτη πάλι πρώην του Πανιωνίου, τον Μανιάτη. Και η “βεντέτα” των δύο παικτών είχε φθάσει μέχρι το μουντιάλ της Βραζιλίας.
Τι γινόταν την παληά “ηρωική” εποχή του ποδοσφαίρου; Η παληοσειρά ο αποδυτηριάκιας θα σου πει. Ένας πονηρός παίκτης όταν πια είχε κουραστεί, τα είχε δώσει όλα, έβαζε στο σημάδι τον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων. Του έδινε μία και τον σακάτευε. Ο ίδιος έπαιρνε την κόκκινη κάρτα, αλλά ο αντίπαλος ήταν αδύνατον να συνεχίσει να παίζει υγιής.
Το αποκλείω ο Τζαβέλλας να είχε τέτοιο σκεπτικό. Τότε τι έγινε; Είπαμε. Γυναικοδουλειά. Δηλαδή; Στο παρελθόν ο Τζαβέλλας είχε γκόμενα κορίτσι του Μάντζιου, ενός παιδιού σεμνού και καθόλου εριστικού στο γήπεδο. Ακόμα με το ίδιο το κορίτσι είχε σχέση και ο Γκέντζογλου, αυτός που σήμερα είναι με την τραγουδίστρια Ηλιάδη.
Γιατί οφελήθηκε ο ΠΑΟΚ από την αποβολή Μάντζιου; Έλα! Είπαμε ότι μιλάμε ποδοσφαιρικά. Παίκτης περιοχής είναι ο Μάντζιος. Αυτόν είχε ανάγκη ο Λεβαδειακός που κηνυγούσε την ισοφάριση με σέντρες.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: