Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Πότε θα φύγει από τον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης!!

Ο ένας και μοναδικός Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει στο blog του στον SportDog πώς και για ποιο λόγο ο Έλληνας τεχνικός θα αποχωρήσει από μόνος του στα μέσα της τρέχουσας σεζόν
Δεν φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης. Οι μισοί παοκτσήδες δεν τον θέλουν, αλλά ο ίδιος δεν παίρνει χαμπάρι. Είναι στο DNA του να μην εγκαταλείπει. Μόνον αν τον διώξουν. Το είπε ο άνθρωπος, άλλωστε.

Έχει κουλτούρα "πατριώτη" ο Αναστασιάδης. Κομματικός πατριωτισμός υπάρχει. Όπως θρησκευτικός πατριωτισμός και επαγγελματικός. Που σημαίνει ότι "Εγώ σήμερα είμαι στον ΠΑΟΚ, αυτή είναι η δουλειά μου, κι αυτό κάνω, αυτό συνεχίζω να κάνω".

Όταν ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να κυνηγάει τον Ολυμπιακό αυτοί που δεν ήθελαν τον Άγγελο από το καλοκαίρι που επέστρεψε στην ομάδα, το βούλωσαν. Έκαναν τον Γερμανό υπήκοο. Πολύ περισσότερο όταν η ομάδα ξέφυγε 7 βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Κανένας δεν περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί σε τροχιά πρωταθλητισμού. Να μπορεί να φθάσει και τους 10 βαθμούς διαφορά αφού στο β΄γύρο έχει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Μπερδεύτηκαν όλα στον ΠΑΟΚ.

"Δεν πάμε για πρωτάθλημα" είχε ξεκαθαρίσει ο Άγγελος Αναστασιάδης και μετά το "2" στο Καραϊσκάκη "υπέκυψε" κι αυτός στις "εξελίξεις", "Πάμε για πρωτάθλημα". Τελικά, πριν κλείσει ο α΄ γύρος άλλαξε το σκηνικό στη βαθμολογία και ο ΠΑΟΚ με τις εμφανίσεις του δείχνει να απειλείται να υποσκελιστεί και από τον Ολυμπιακό και από τον Παναθηναϊκό.

Δεν χρειάζεται να τον διώξει ο Ιβάν τον Αναστασιάδη. Θα φύγει μόνος του ο προπονητής στα μέσα της σαιζόν. Κι αυτή δεν θα είναι δική του απόφαση. Ας λέει και το πιστεύει αυτό που λέει ότι εγώ δεν φεύγω. Θα φύγει. Θα τον φύγουν οι νίλες του ΠΑΟΚ, αν βέβαια συνεχιστούν.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ οικονομικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ που προέκυψε ξαφνικά, γράφει ο apodytiriakias 

Ιβάν Σαββίδης και Άγγελος Αναστασιάδης τα είχαν πει και είχαν συμφωνήσει το περασμένο καλοκαίρι. Ξεκινάμε, κι έτσι θα πάμε, οικονομικά. Χωρίς σπατάλες. Κανείς δεν γνωρίζει αν ο Ρώσος ήταν έτοιμος να αλλάξει την πολιτική του, σε επίπεδο επιχειρηματικό, στον ΠΑΟΚ όταν η ομάδα βρέθηκε μπροστά 7 βαθμούς στον πρωταθλημα. Γιατί, όχι.
Πολύ σωστά ο μεγαλομέτοχος ενδιαφερόταν περισσότερο να ρυθμίσει τα χρέη της ΠΑΕ, να τα μειώσει, παρά να ανοιχθεί σε συμβόλαια ποδοσφαιριστών, χωρίς τη σιγουριά της τελικής επιτυχίας, αγωνιστικά. Όταν, μάλιστα, ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε με στόχο το πρωτάθλημα.
Έπαιζε η πιθανότητα να ενισχύσει με στοχευμένες μεταγραφές ο Ιβάν τοv ΠΑΟΚ όταν ο Ολυμπιακός είχε μείνει πίσω βαθμολογικά και πήγαινε κουτσά στραβά. Μια αλλαγή πολιτικής από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα υπάκουε πάλι σε επιχειρηματικές σκοπιμότητες διότι θα αβαντάριζε τη δυναμική του πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα.
Η κρίση, όμως, που ξέσπασε στην εθνική οικονομία της Ρωσίας και η ραγδαία και σημαντική πτώση του ρουβλίου, σε σύγκριση με ευρώ και δολάριο, ήταν επόμενο να προβληματίσει τον Ιβάν Σαββίδη. Και να αντιπροσανατολίσει το όποιο ενδιαφέρον του στον ΠΑΟΚ. Ποιος ΠΑΟΚ;
Οι επιχειρήσεις του Ιβάν είναι στη Ρωσία του Πούτιν. Ο κάθε μπίζνεσμαν στην μεγάλη πατρίδα νοιώθει να καίγεται το σπίτι του. Πήρε την κατηφόρα το ρούβλι. Ο Πούτιν, βέβαια, καθησυχάζει τον κόσμο και τους επιχειρηματίες. Ας προσεύχονται οι παοκτσήδες στον τσάρο της Ρωσίας.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: