Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Έργο… τέχνης!!

Δέκα αγωνιστικές έμεινε χωρίς νίκη, όμως το γκολ… αριστούργημα του Γιουσούφ ήταν αρκετό για να επανέλθει ο Εργοτέλης, που πήρε βαθμολογική ανάσα επικρατώντας 1-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο

Έργο… τέχνης!
Με εκπληκτικό γκολ του Γιουσούφ ήρθε η βαθμολογική… ανακούφιση στον Εργοτέλη, που μετά από δέκα αγωνιστικές πανηγύρισε ξανά τη νίκη, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με το φοβερό γκολ στο ένατο λεπτό του ματς πήραν τους βαθμούς που τους «ξεκόλλησαν» απ’ το κακό σερί που διατηρούν απ’ την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μειώνοντας την απόσταση απ’ τις ομάδες που μάχονται για την σωτηρία.

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έβαλε στοπ στο θετικό σερί που διατηρούσε στις τελευταίες αγωνιστικές και με τα λάθη να κυριαρχούν στο παιχνίδι της έμεινε στην έβδομη θέση με 23 βαθμούς.

Το ματς:


Το κίνητρο του Εργοτέλη φαίνεται πως ήταν αυτό που πήρε τα… ηνία στο ματς, με τους «κιτρινόμαυρους» να μπαίνουν πιο δυνατά και να μετατρέπουν γρήγορα τον έλεγχο που είχαν σε γκολ. Στο ένατο λεπτό ο Γιουσούφ με εκπληκτικό σουτ από αριστερά νίκησε τον Βελλίδη, που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στον «κεραυνό» του εξτρέμ των Κρητικών.

inner

Ο ΠΑΣ κατάφερε να αντιδράσει για ένα δεκάλεπτο απ’ το 26’ με δύο σουτ του Τσάβες έξω απ’ την περιοχή μέχρι το 35’ όταν ο Λίλα σούταρε με τον Γκέντσογλου να απομακρύνει σωτήρια, χωρίς όμως να καταφέρνει κάτι παραπάνω. Το ματς ισορρόπησε με τον Εργοτέλη να πηγαίνει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

inner

Πιο νευρικό ήταν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ρυθμό να έχει πέσει και τις δύο ομάδες να μην κάνουν σπουδαίες φάσεις. Ο Εργοτέλης κράτησε την ελαφρά υπεροχή, όμως η ομάδα του Γιάννη Πετράκη άρχισε να γίνεται απειλητική μετά το 70’ με το σουτ του Σαπαλίδη αρχικά και του Κοροβέση πέντε λεπτά αργότερα, όμως και τα δύο ήταν άστοχα.

inner

Η μεγαλύτερη φάση του ημιχρόνου ήρθε στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι «καρδιοχτύπησαν», όταν σε φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Καβουσάκη, ο ΠΑΣ έχασε τεράστια ευκαιρία να «κλέψει» την ισοπαλία, όμως ο τερματοφύλακας μπλόκαρε το σουτ του Κοροβέση, κρατώντας το τρίποντο για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις:


Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Λυκογιάννης, Φίντελεφ, Γκέντσογλου, Καζναφέρης, Κοζορώνης, Ρέντζας (90+1’ Γιοβάνοβιτς), Μπογκντάνοφ (58’ Μπουρσέλης), Γιουσούφ, Παμλίδης (70’ Άλαν)

Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Νόσκοβιτς, Πίτσος, Κούτρης,

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Στρούνα (76’ Ναδάλες), Σκόντρας, Μιχαήλ, Λίλα, Αυγενικού (46’ Κοροβέσης), Τσάβες, Τσουκαλάς, Ακόστα (58’ Σαπαλίδης), Ίλιτς

Στον πάγκο οι: Σωτηρίου, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Τζημόπουλος
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: