Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Το παλεύει για Ροντρίγκες!

Ο Γκιγέρμο Ροντρίγκες έπαιξε για τρίτο σερί παιχνίδι ως βασικός στην Ελλάς Βερόνα, αλλά στον Παναθηναϊκό παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κινηθούν για την απόκτηση του Ουρουγουανού στόπερ.

Το παλεύει για Ροντρίγκες
Η περίπτωση του Γκιγέρμο Ροντρίγκες είναι δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που ο Ουρουγουανός στόπερ αρχίζει να παίζει ως βασικός στην Ελλάς Βερόνα.

Για τρίτο σερί ματς ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε από την αρχή για τον ιταλικό σύλλογο και αυτό δείχνει ότι ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας για την απόκτηση του από το «τριφύλλι».

Παρόλα αυτά, ο Ροντρίγκες παραμένει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των «πρασίνων» και πολλά θα κριθούν από τη στάση του παίκτη στο ενδιαφέρον της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου.

Δεν αποκλείεται αν η Ελλάς Βερόνα παρουσιαστεί αντιστάσεις για την παραχώρηση του Ουρουγουανού, ο Παναθηναϊκός να καταθέσει μία πρόταση με ένα μικρό αντίτιμο, καθώς το συμβόλαιο του έμπειρου άσου λήγει το 2016.

Στα υπ’ όψιν του Λεωνίδα Βόκολου είναι και ο Σέρβος Βόισλαβ Στάνκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται χαμηλά στη σχετική λίστα και αποτελεί μία προσιτή λύση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: