Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Κοιτάει και χαφ από το εξωτερικό!

Θέση για τις περιπτώσεις του Ίσμαελ Μπλάνκο και του Κώστα Κατσουράνη πήραν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Τι ισχύει για τους δύο παίκτες. Μέσο από το εξωτερικό κοιτάει ο Μιλοβάνοβιτς.

Κοιτάει και χαφ από το εξωτερικό
Υπέρ της επιστροφής του Ίσμαελ Μπλάνκο τάχθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ εξέφρασαν και την αντίθεσή τους για τον Κώστα Κατσουράνη.

Όπως γράφει η SportDay, στην περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού δεν φαίνεται στην παρούσα φάση ότι μπορεί να υπάρξει προσέγγιση.

Ο 31χρονος φορ δήλωσε ότι θα ήθελε να επιστρέψει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει συζητηθεί το όνομά του μεταξύ των ανθρώπων του συλλόγου. Επίσης, στην «Ένωση» ψάχνουν για έναν επιθετικό - κολόνα με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του «Ζορό».

Για τον Κατσουράνη, έχει ενδιαφέρον αν η χθεσινή αντίδραση των οπαδών θα επηρεάσει τις (θετικές) σκέψεις που υπήρχαν για την επιστροφή του στον «Δικέφαλο». Όλα έδειχναν ότι απομένει μία συνάντηση για να επιστρέψει, αφού ο Δέλλας εκτιμά ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, η «Ώρα των Σπορ» γράφει πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς εξετάζει την περίπτωση ενός μέσου από το εξωτερικό. Εκείνο που προκύπτει είναι το θέμα του μέσου θα έχει τελειώσει πριν φύγει το 2014.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: