Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

«Μπλόκο» στις Σέρρες για την Λάρισα!!

Με φοβερή ανατροπή ο Εθνικός Γαζώρου επικράτησε 2-1 της Λάρισας στις Σέρρες και την οδήγησε στην τρίτη φετινή εκτός έδρας ήττα στην 10η αγωνιστική του Βόριου ομίλου της Football League.

«Μπλόκο» στις Σέρρες για την Λάρισα
Με την τρίτη της «γκέλα» μακριά απ’ το Αλκαζάρ αποχαιρέτησε το 2014 η Λάρισα, που ηττήθηκε 2-1 απ’ τον Εθνικό Γαζώρου στην 10η αγωνιστική της Football League.

Ο «βυσσινί» προηγήθηκαν στο 26’ με εύστοχο πλασέ του Πινδώνη, όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα για πολύ, με τους Σερραίους να παίρνουν τη νίκη με φοβερή ανατροπή.

Αφού έδειξαν να πατάνε καλύτερα μετά το γκολ που δέχτηκαν, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Μαρίνου με πλασέ απ’ το ύψος του πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα. Στο 60’ ο Μερεσιώτης έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους, λίγο μετά την διπλή ευκαιρία που είχαν Ναστέφκι και Δέντσας, για να το κάνουν.

Η Λάρισα κυνήγησε το γκολ με ανούσιες προσπάθειες, όμως ο Εθνικός ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες, με τον Αποστολίδη να μπλοκάρει τις ευκαιρίες των γηπεδούχων.

Με την τρίτη τους ήττα για φέτος οι Λαρισαίοι έμειναν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ισόβαθμοι με την Ζάκυνθο, επτά βαθμούς πίσω απ’ τον Ηρακλή και στο -8 απ’ την κορυφή, ενώ ο Εθνικός Γαζώρου σκαρφάλωσε στην έβδομη θέση με δέκα βαθμούς (μαζί με Αγροτικό Αστέρα και Αναγέννηση Καρδίτσας).

Τύρναβος και Αιγινιακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο μεταξύ τους ντέρμπι, κρατώντας τη μεταξύ τους διαφορά στο +1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Με νίκη ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις και ο Πιερικός που επικράτησε 1-0 του Τυρνάβου σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με αρκετή καθυστέρηση.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το σημαντικό τρίποντο που τους ξεκόλλησε απ’ τον πάτο της βαθμολογίας με γκολ του Καρτσάμπα στο 66’, όμως το παιχνίδι καθυστέρησε να αρχίσει λόγω της αδυναμίας των γηπεδούχων να συγκεντρώσουν τα χρήματα για τους διαιτητές. Τελικά όλα έγιναν εμπρόθεσμα και το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Νότιος όμιλος

Κυριακή 21/12

Ερμιονίδα-Καλλιθέα 1-1
(8’ Παβίσεβιτς - 71’ Τσώνης)

ΑΕΚ-Ηρακλής Ψαχνών 5-1
(3’, 77’ Μπρέσεβιτς, 5’ Πλατέλλας, 40’ Ντούλης, 83’ Λαμπρόπουλος - 63’ Μπακομήτρος)

Δευτέρα 22/12
Επισκοπή-Άλιμος 0-2
(83’, 87’ Ιωάννου)

Χανιά-Αχαρναϊκός (16:00)
Παναιγιάλειος-Παναχαϊκή (21:30)
Φωστήρας-Πανηλειακός (δεν ορίζεται)

Ρεπό: Απόλλων Σμύρνης


Βόρειος όμιλος

Κυριακή 21/12

Ζάκυνθος-Απόλλων Καλαμαριάς 0-2
(45’ Δήμου, 90’+3’ Αναστασίου)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αγροτικός Αστέρας 1-0
(53’ Τζέκος)

Ηρακλής-Λαμία 0-0

Δευτέρα 22/12

Τύρναβος-Αιγινιακός 0-0

Εθνικός Γαζώρου-ΑΕΛ 2-1
(45+1’ Μαρίνου, 60’ Μερεσιώτης - 26’ Πινδώνης)

Πιερικός-Φωκικός 1-0
(66' Καρτσαμπας)

Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

Η επόμενη αγωνιστική (11η)

Νότιος όμιλος

Ηρακλής Ψαχνών-Αχαρναϊκός
Παναχαϊκή-Απόλλων Σμύρνης
Καλλιθέα-Φωστήρας
Πανηλειακός-ΑΕΚ
Άλιμος-Ερμιονίδα
Παναιγιάλειος-Επισκοπή

Βόρειος όμιλος

ΑΕΛ-Αναγέννηση Καρδίτσας
Φωκικός-Ολυμπιακός Βόλου
Αγροτικός Αστέρας-Ζάκυνθος
Απόλλων 1926-Ηρακλής
Λαμία-Αιγινιακός
Πιερικός-Εθνικός Σερρών
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: