Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Οδεύει προς Τουρκία ο Ζούρος!!

Σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Τόφας Μπούρσα βρίσκεται ο Ηλίας Ζούρος για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο.

Οδεύει προς Τουρκία ο Ζούρος
Δυνατός υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Τόφας Μπούρσα φέρεται να είναι ο Ηλίας Ζούρος σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία.

Πρώτη επιλογή της διοίκησης του συλλόγου από την Προύσα μετά την παραίτηση του Ερχάν Τοκέρ ήταν ο πρόσφατα αποπεμφθείς από την Λαμποράλ Κούτσα Μάρκο Κρέσπι, αλλά οι δυο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία και επόμενη επιλογή των Τούρκων είναι ο Έλληνας τεχνικός.

Μάλιστα ο Ηλίας Ζούρος βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει από κοντά τη νίκη της Τόφας απέναντι στη Γαλατασαράι με 98-87, καθώς κατά πως φαίνεται οι συζητήσεις των δυο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Παρά τη σπουδαία της νίκη στο «Αμπντί Ιπεκτσί» η Τόφας βρίσκεται στην 13η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος.

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Ζαλγκίρις Κάουνας την περασμένη περίοδο ο 48χρονος Έλληνας τεχνικός δεν είχε εργαστεί φέτος σε κάποια άλλης ομάδας, ενώ το όνομά του είχε αναφερθεί πρόσφατα για τον πάγκο της Τραμπζονσπόρ και της εθνικής ομάδας του Λιβάνου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: