Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

«Ζεστός» για ΠΑΣ ο Πάτσης!!

Επικοινωνία με τον Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Τασούλα, είχε άνθρωπος του Ανδρέα Πάτση, προκειμένου να τον ενημερώσει για το έντονο ενδιαφέρον του επιχειρηματία για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ζεστός» για ΠΑΣ ο Πάτσης
Βάση φαίνεται πως είχαν τελικά οι πληροφορίες πως ο Ανδρέας Πάτσης ενδιαφέρεται για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως γράφει η SportDay, o πρώην μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου είναι έτοιμος και αποφασισμένος να καταθέσει πρόταση εξαγοράς των Ηπειρωτών και να γίνει εκείνος το αφεντικό της ομάδας.

Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες του συλλόγου διαψεύδουν όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν ο Γιώργος Χριστοβασίλης επιθυμεί να αποχωρήσει από τη διοίκηση του ΠΑΣ.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της SportDay, άνθρωπος του Ανδρέα Πάτση επικοινώνησε τις τελευταίες μέρες με τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού και βουλευτή Ιωαννίνων, Κώστα Τασούλα, ζητώντας του να μεσολαβήσει προκειμένου να έρθει σε επαφή ο Έλληνας επιχειρηματίας με τον Χριστοβασίλη.

Παράλληλα, ο κ. Πάτσης έχει μιλήσει και με άλλους επιφανείς ανθρώπους της πόλης, ώστε να μεταφέρει πως το ενδιαφέρον του κ. Πάτση είναι υπαρκτό.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: