Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Βάλσαμο η νίκη κι η διακοπή για ΠΑΟΚ!!

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει στο sport-fm.gr γράφει για την βαθιά ανάσα που πήρε ο ΠΑΟΚ με το τρίποντο στη Λιβαδειά, αλλά και για την διακοπή που θα τον βοηθήσει ν' ανασυνταχθεί.

Βάλσαμο η νίκη κι η διακοπή για ΠΑΟΚ
Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα που σίγουρα τον έφεραν πίσω στην προσπάθεια του για τον τίτλο, ο ΠΑΟΚ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Ο «δικέφαλος» παρά την ανοησία του Τζαβέλλα, άντεξε, αφού πρώτα είχε πάρει αέρα δύο τερμάτων με τον Περέιρα, σε μια αφόρητη πίεση που του άσκησε ο Λεβαδειακός.

Για να τα λέμε όλα, ο Σαλπιγγίδης στο πρώτο γκολ, μετά την απόκρουση του Σηφάκη στην κεφαλιά του Τζαβέλλα, βρίσκεται σε αντικανονική θέση και κάνει ανάποδο ψαλίδι, ο Σηφάκης αποκρούει, η μπάλα πάει στον Κλάους που κάνει κεφαλιά κι έρχεται το γκολ του Τζαβέλλα.

Τώρα θα πρέπει να πάει για την διακοπή, που ήταν άκρως απαραίτητη, με την πίεση που έχει δεχτεί το ρόστερ του και να επιστρέψει ενισχυμένος σε έμψυχο δυναμικό, για να μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο. Αυτή θα πρέπει να έχει κύριο βάρος στην άμυνα, αλλά και στην μεσαία γραμμή, όπου οι Θεσσαλονικείς, θα χρειαστούν να πάρουν παίκτες, για να μπορέσει η ομάδα ν’ αντέξει στην απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός, δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση και με την διαφορά να είναι στον έναν πόντο είναι το φαβορί. Αν ο Μίτσελ, μπορέσει να αξιοποιήσει τον Μπενίτες που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μήτρογλου και αποφασίσει πως για το ελληνικό πρωτάθλημα, θα πρέπει στα περισσότερα (για την ακρίβεια σχεδόν σε όλα τα ματς) ν’ αγωνίζεται με δύο επιθετικούς, τότε θα έχει σοβαρό προβάδισμα για τον τίτλο.

Για την ΑΕΚ το ματς με τα Ψαχνά, αποτέλεσε ένα ακόμα εντυπωσιακό σόου και στα θετικά μπορεί να λογιστεί η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Ο Μάνταλος συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την ευκολία που ταϊζει τους συμπαίκτες του με τελικές πάσες. Όλα αυτά αρκούν για την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται αυτή τη στιγμή η «Ένωση». Ένας επιθετικός και σίγουρα ένας κόφτης που να κάνει τη διαφορά, στο στιλ του Ιγκλέσιας ας πούμε, είναι δύο προσθήκες που θα πρέπει να γίνουν από τώρα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: