Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Φουλάρει για στόπερ!!

Στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει στρέψει την προσοχή του ο Ολυμπιακός για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με τον Μίτσελ να πιστεύει ότι θα τον έχει στη διάθεσή του τη νέα χρονιά.

Φουλάρει για στόπερ
Ημέρα διαψεύσεων ήταν η χθεσινή στον Ολυμπιακό, στον οποίο τόνισαν ότι δεν τίθεται κανένα θέμα με τους Μπρούνο Άλβες, Ρολάντο, Γκέντσογλου και Ροσίτσκι.

Εκείνο που προκύπτει είναι ότι οι Πειραιώτες έχουν επαφές με άλλους κεντρικούς αμυντικούς, οι οποίοι είναι σε καλή ηλικία (29-30) και αγωνίζονται στο ισπανικό πρωτάθλημα. Δηλαδή, μία αγορά που γνωρίζει αρκετά καλά ο Μίτσελ και ο στενός του συνεργάτης, Ραφαέλ Αλκόρτα.

Πριν από μερικές ημέρες είχε ακουστεί η περίπτωση του Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος είναι 29 ετών και μένει ελεύθερος από την Μάλαγα το καλοκαίρι, βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του και παράλληλα εξετάζει την προοπτική των Πειραιωτών.

Το νέο όνομα που έχει προκύψει, σύμφωνα με τη SportDay, είναι εκείνο του Αλέξις της Χετάφε, ο οποίος είναι και εκείνος 29 ετών και το συμβόλαιό του λήγει το 2017. Ωστόσο, ο σύλλογος της Μαδρίτης αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα και θα έβλεπε με καλό μάτι την οποιαδήποτε δελεαστική πρόταση.

Από εκεί και πέρα, θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για έναν ακραίο φορ. Τα ονόματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο είναι αυτά των Μπεν Αρφά και Πέδρο Λεόν.

Πρόκειται για δύο εξίσου δύσκολες περιπτώσεις, αλλά δεν αποκλείεται να σημειωθούν εκπλήξεις. Επίσης, υπάρχει και ο Άλαν Πουλίδο για την ενίσχυση της επίθεσης, με τον Μεξικανό να έχει απευθυνθεί στο CAS για να βρει το δίκιο του στη διαμάχη του με την Τίγκρες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: