Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Δέλλας: «Δεν είμαι ευχαριστημένος»


Τα πέντε γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών δεν ήταν αρκετά για να υπερκαλύψουν κάποια αρνητικά που εντόπισε ο Τραϊανός Δέλλας στην αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του.

Δέλλας: «Δεν είμαι ευχαριστημένος»
Λιγότερο ικανοποιημένος απ’ όσο θα περίμενε κάποιος για προπονητή που η ομάδα του επικράτησε 5-1 εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Παρά το ευρύ σκορ της νίκης της ΑΕΚ επί του Ηρακλή Ψαχνών, ο «Κολοσσός» τόνισε ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος από κάποια πράγματα που είδε στο γήπεδο -και κυρίως από τον εφησυχασμό των παικτών του.

Σε ερώτηση, δε, για το θέμα Κατσουράνη, ο Δέλλας απέφυγε ν’ απαντήσει και παρέπεμψε στον αρμόδιο για τα μεταγραφικά, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για την εικόνα του ματς: «Σήμερα θα θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά μας με μία νίκη κι αυτό έγινε. Δεν είμαι ευχαριστημένος όμως από αρκετά πράγματα μέσα στο γήπεδο, αν και όλες οι συνθήκες ευνοούσαν την ομάδα μας να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και να πετύχει κι άλλα γκολ.

Μετά το 2-0 ήρθε μία νευρικότητα. Στους ποδοσφαιριστές πιστεύω πως υπήρχε ένας εφησυχασμός λόγω του σκορ. Με απασχολεί αυτό και δεν με ευχαριστεί. Όμως μετρούν οι τρεις βαθμοί και αυτό κρατάμε. Τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε και θα δούμε τα προβλήματα».


Για τη νέα χρονιά: «Εύχομαι υγεία σε όλους και καλές γιορτές. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά με ταπεινότητα και με κάτω το κεφάλι, στο τελευταίο εξάμηνο που έχει μείνει για να επαναφέρουμε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα».

Για το αν έχει προτείνει τον Κατσουράνη στη διοίκηση: «Σας έχω πει ότι για μεταγραφικά δεν θα μιλήσω ποτέ. Υπάρχει ο άνθρωπος για τα μεταγραφικά, να απευθυνθείτε σε αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: