Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Πάει για άλλον!

Στην Αλ Ριγιάν του Κατάρ θα συνεχίσει την καριέρα του Μάρκο Ντέβιτς και πλέον ο ΠΑΟΚ εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση της επίθεσης. Αισιοδοξία για το θέμα του Ρικάρντο Κόστα.

Πάει για άλλον

Οι Θεσσαλονικείς είχαν συμφωνήσει με τον διεθνή άσο και είχαν προχωρήσει τις συζητήσεις με τους Ρώσους για ετήσιο δανεισμό, αλλά τα ποσά ήταν στα μισά που ήθελε η ομάδα του Ντέβιτς.

Συγκεκριμένα, ο ρωσικός σύλλογος ήθελε το 1,8 του συμβολαίου του παίκτη, να πάρει και 1 εκατ. ευρώ και να υπογραφεί οψιόν αγοράς που φθάνει στα 5 εκατ. ευρώ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήθελε να κάνει τη… δουλειά του με τα μισά χρήματα, λόγω και της συμφωνίας με τον σέρβο και τελικά προέκυψε η πρόταση της Αλ Ριγιάν.

Πλέον οι «ασπρόμαυροι» κινούνται εκ νέου για την απόκτηση αριστερού εξτρέμ, με παίκτες που γνωρίζει ήδη το τμήμα σκάουτινγκ και έχει ενημερωθεί σχετικά το τεχνικό επιτελείο. Είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται για ελεύθερο παίκτη και εφόσον προχωρήσει η συμφωνία, τότε θα πρόκειται και για αγορά.

Όσον αφορά τον Ρικάρντο Κόστα, στον ΠΑΟΚ περιμένουν να μάθουν αν τελικά ο Πορτογάλος στόπερ έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του στο Κατάρ, καθώς υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές. Οι εκπρόσωποι του παίκτη παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης και ίσως μέσα στην ημέρα υπάρξουν εξελίξεις.

Παράλληλα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινείται και για έναν αριστερό μπακ, αλλά πρόκειται για μία περίπτωση που γίνεται με γνώμονα και την ενίσχυση εν όψει της επόμενης σεζόν.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: