Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Εβδομάδα… φορ!

Τα τυπικά έχουν απομείνει για να μείνει ελεύθερος ο Μακόλεϊ Κρισάντους και μέσα στην εβδομάδα περιμένουν στην ΑΕΚ να τον κάνουν δικό τους. Το… plan b του Μιλοβάνοβιτς για τον φορ.

Εβδομάδα… φορ
Συνεχείς είναι οι επαφές τις τελευταίες ημέρες των ανθρώπων της ΑΕΚ για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ με την απόκτηση ενός επιθετικού.

Πρώτος στόχος της «Ένωσης» φαίνεται πως είναι ο Μακόλεϊ Κρισάντους, ο οποίος περιμένει σύντομα να μείνει ελεύθερος από τη Σίβασπορ.

Ο Νιγηριανός έχει συμφωνήσει για το «διαζύγιο» με τους Τούρκους στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο εκτιμούν πως αυτό θα συμβεί την Τρίτη, το αργότερο την Τετάρτη.

Επειδή στον «Δικέφαλο» θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, εξετάζουν και άλλη μία περίπτωση επιθετικό. Πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και έχει εγκριθεί από τους υπόλοιπους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πλέον το θέμα «επιθετικός» έχει μπει στην τελική ευθεία και ίσως να συζητηθεί αν θα προχωρήσουν για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: