Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Σάκοτα: «Ο Μενσά θέλει κάποιες ανάσες»

Ευχαριστημένος μόνο από το πρώτο ημίχρονο ήταν ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Κοροίβου, με τον προπονητή της «Ένωσης» να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τη νέα διακοπή στην Α1.

Σάκοτα: «Ο Μενσά θέλει κάποιες ανάσες»
Μόνο το πρώτο ημίχρονο κράτησε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Κοροίβου Αμαλιάδας, με τον προπονητή της «Ένωσης» να αφήνει αιχμές για τις… τραβηγμένες προσπάθειες κάποιων παικτών του.

Στη συνέχεια, ο πολύπειρος κόουτς αναφέρθηκε στις απαραίτητες ανάσες που χρειάζεται ο Μενσά-Μπονσού -ελλείψει του τραυματία Σαρικόπουλου- ενώ στο τέλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη νέα διακοπή στην Α1.

«Ο Χάρης (σ.σ. Μαρκόπουλος) θα κάνει καριέρα σαν προπονητής, είμαι σίγουρος γιατί είδα τον τρόπο παίζει η ομάδα του. Σήμερα ήμασταν φρέσκοι παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και σε καμία περίπτωση δεν είπαμε πως το παιχνίδι έχει τελειώσει στην ανάπαυλα. Μόνο καλά μπορούμε να πούμε από το πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μου άρεσαν τα πολλά λάθη της ομάδας μου. Δεν ήταν μόνο τα λάθη, αλλά δεν περίμενα τις επιλογές κάποιων παικτών και σίγουρα δεν θέλω να ξανά γίνουν. Αυτά τα παιχνίδια και οι εικόνες θα μας κάνουν να καταλάβουμε που θα δώσουμε σημασία στον σχεδιασμό μας. Ο Κόροιβος έπαιξε καλά στην άμυνα. Πιστεύω ότι ο κ. Μαρκόπουλος θα τα πάει καλά. Τον πιστεύω», δήλωσε αρχικά ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Για τα λάθη και την έλλειψη συγκέντρωσης: «Υπάρχουν προβλήματα. Εμείς παίζουμε με έναν ψηλό, ο οποίος καλός ή κακώς κουράζεται. Ο Μενσά σίγουρα θέλει κάποιες ανάσες που δεν τις έχει, γιατί μας λείπει ο Σαρικόπουλος εδώ και ένα μήνα. Φυσικά έπαιξε ρόλο η προσπάθεια κάποιων παικτών να βελτιώσουν τους αριθμούς τους. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να επανέλθει ο Κόροιβος στον αγώνα. Φυσικά και με προβληματίζει να κάνουμε συνεχώς τα ίδια λάθη».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Έχουν δίκιο όσοι λένε ότι μόνο η Ευρωλίγκα μετράει. Αυτές οι διακοπές είναι ότι χειρότερο, δεν μας επιτρέπουν να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: