Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Μάρκους ντροπή σου!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στον Μάρκους Μπέργκ, που με το νικητήριο γκολ που πέτυχε... εξέθεσε τον Γιάχο, που δεν έδωσε δύο πέναλτι και συνέχισε στον δρόμο των Μάνταλου και Παππά.

Ο Μάρκους Μπέργκ πρέπει να ντρέπεται με αυτό, που έκανε κόντρα στην Καλλονή. Όταν έχει έρθει ένας Γιάχος με αποστολή δεν σου έχει δώσει δύο πέναλτι (ένα στο πρώτο στο 12 σε τράβηγμα του Τσαμπούρη και ένα στο δεύτερο στο 66 σε σπρώξιμο του Πιπίνη) αφήνει τον Αντέτζο να μαρκάρει επικίνδυνα τον Σουηδό χωρίς να του δείξει κίτρινη στο 13 και δίνει 20 φάουλ σε βάρος του Παναθηναϊκού και 13 μόνο σε βάρος της Καλλονής, που δεν έκανε ευκαιρία στο παιχνίδι, δεν μπορείς εσύ ρε Μπέργκ να βάζεις γκολ στο 78 και να τους χαλάς το έργο... Είσαι απαράδεκτος Μάρκους. Καταλαβαίνεις τι έκανες του Γιάχου...Τον εξέθεσες, για να μην πω τον ξεφτίλισες ρε παλιόπαιδο. Αν δεν έβαζες το γκολ, όλοι θα λέγανε και θα γράφανε σήμερα «ποιος Παναθηναϊκός;» «ο λίγος Αναστασίου», «ούτε την Καλλονή δεν μπορεί» και ουδείς θα ασχολείτο με τον καμικάζι που ήρθε στην Λεωφόρο.
Ο οποίος μη δίνοντας δύο πέναλτι θα είχε αλλοιώσει το αποτέλεσμα. Αλλά αυτά είναι... λεπτομέρειες. Πως το λένε οι... ειδικοί του ποδοσφαίρου: «Φτιάξε ομάδα πρώτα και μετά μίλα για την διαιτησία». Και ο Γιάχος ακολούθησε πιστά τον Μάνταλο, τον Παππά, που οργίασαν στα προηγούμενα ματς του Παναθηναϊκού, αλλά δεν... άνοιξε μύτη. Λάδι βγήκαν. Και ο Γιάχος λάδι θα βγει με την διαφορά, ότι σίγουρα θα του γίνουν...δριμύτατες παρατηρήσεις διότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε. Και για αυτό φταίει ο Μπέργκ, που έβαλε το γκολ στο 78 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
Κόντρα σε μία Καλλονή, που έπαιξε με τρομερό πάθος, που ξεχείλιζε. Και πολύ καλά έκανε. Όχι όπως πριν κάποιες εβδομάδες, που στην Μυτιλήνη έφαγε πέντε γκολ στο χαλαρό... Όσο για τον Μανούσο τον είδα να κάνει πολλές... μαγκιές να τα βάζει με αντιπάλους, να κάνει χειρονομίες στον κόσμο. Ότι δεν... έκανε σε αυτό το παιχνίδι της Μυτιλήνης, όπου η ομάδα του είχε δεχθεί πέντε γκολ και αυτός ήταν απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα.
Ο Παναθηναϊκός με αυτά και με αυτά «έφτυσε αίμα», για να κερδίσει. Βοήθησε πολύ η είσοδος του Καρέλη (άσχετα αν έχασε δύο γκολ), αφού από δική του σέντρα μπήκε το γκολ, το οποίο είχε αρκετή δόση τύχης, αλλά πιο πριν ο Μπέργκ είχε χάσει ένα γκολ εξ επαφής και στη συνέχεια ο Καρέλης. Μία φάση που άλλες δέκα φορές να γίνει  γκολ θα μπει. Ο Παναθηναϊκός παρότι δυσκολεύτηκε έκανε ευκαιρίες και έστω και αργά ήρθε το γκολ, που του έδωσε το τρίποντο. Οι περισσότεροι παίκτες δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, αλλά και πάλι η ομάδα θα είχε πετύχει μία πιο εύκολη νίκη αν έδινε τα πέναλτι ο Γιάχος. Αλλά τι λέω; Είναι δυνατόν; Πως θα έπαιρνε άριστα ο Γιάχος αν έδινε πέναλτι;
Το σύστημα έχει... λυσσάξει να τον αφήσει τον Παναθηναϊκό πολύ πίσω στο πρωτάθλημα και να τον βγάλει εκτός κυπέλλου. Για αυτό την Πέμπτη με την Ξάνθη ετοιμαστείτε για ένα κράμα Μάνταλου, Παππά, Γιάχου. Η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει και άλλους καμικάζι στη συνέχεια. Και πρέπει, αλλά πραγματικά δεν ξέρω, πόσο ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι μπορούν να μείνουν οι παίκτες, όταν βλέπουν τους διαιτητές να τους αντιμετωπίζουν με τέτοιο θράσος και ξεδιάντροπο τρόπο.
ΥΓ: Μπράβο σε αυτούς που πήγαν στην Λεωφόρο και βοήθησαν την ομάδα. Η Λεωφόρος είναι έδρα και το αισθάνονται οι αντίπαλοι.
ΥΓ2: Μετά και αυτή την εμφάνιση του Μπούρμπου βλέπω τον Ζέκα να καθιερώνεται δεξί μπακ με Μαρινάκη, Τριανταφυλλόπουλο εναλλακτικές. Είπαμε, η ομάδα έπρεπε ΤΩΡΑ να πάρει δεξί μπακ.
ΥΓ3: Η παρουσία του Ταυλαρίδη στο αμυντικό κομμάτι έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα. Ειδικά στα ματς στην Λεωφόρο.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: