Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Κουτσιανικούλης: «Πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση»

Αισιόδοξος για το μέλλον του ΟΦΗ παρουσιάστηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ενώ τόνισε ότι η ομάδα έχει δείξει καλά δείγματα γραφής αυτήν την δύσκολη περίοδο.

«Το δύσκολο είναι ότι είμαστε λίγοι παίκτες και δεν έχουμε επιλογές. Έχουμε πάρει μια απόφαση να μείνουμε και να βοηθήσουμε μέχρι τέλους. Βλέπουμε ότι και τα νέα παιδιά είναι έτοιμα και βοηθάνε τα μέγιστα» εξήγησε ο μεσοεπιθετικός των Κρητικών, προσθέτοντας: «Πιστεύω ότι έχουμε δείξει πως υπάρχουν δυνατότητες και βγαίνουμε στο γήπεδο με πάθος. Μας βοηθάει ο προπονητής μας. Ελπίζω να υπάρχει συνέχεια και να λυθούν τα προβλήματα, να γίνουν κάποιες προσθήκες, ώστε να χουμε μια καλή συνέχεια»
Ερωτηθείς για την απόφασή του να μείνει στον ΟΦΗ, εξήγησε: «Έχουν γίνει κάποιες κινήσεις, έχω μιλήσει με τον κ. Μαχλά και με τον προπονητή. Πιστεύω θα βρεθεί λύση και θα υπάρξει συνέχεια».


Μπολάκης: «Θα παίζουμε με την ψυχή μας»



Αποφασισμένοι να δώσουν και την ψυχή τους μέχρι το τέλος είναι ο παίκτες του ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Μανόλη Μπολάκη, που μίλησε και για τη βοήθεια του κόσμου και του Νίκου Αναστόπουλου.
«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, προσπαθήσαμε, παίξαμε με την ψυχή μας. Έχουμε μια πολύ καλή έδρα, ο κόσμος είναι πάντα μαζί μας. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν ο,τι καλύτερο, άλλα παλέψαμε» εξήγησε ο νεαρός άσος του ΟΦΗ, που ερωτηθείς για την ψυχολογία του πριν το ματς, σημείωσε: «Είχα άγχος. Αλλά είχα παίξει και τη Πέμπτη και μου είχε φύγει. Ο προπονητής μού είπε να σκέφτομαι το παιχνίδι, να παίξω δυνατά και μου 'χει ανεβάσει την ψυχολογία, μου έλεγε ότι είμαι καλός παίκτης».
Για το πόσο επηρεάζουν τα προβλήματα στην ομάδα τους παίκτες, σημείωσε: «Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο δεν σκεφτόμαστε τίποτα, μόνο να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε απ' έξω. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε με την ψυχή μας και ο καθένας κάνει ότι μπορεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: