Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Ξανάγινε φρούριο!!

Σπίτι του δεν χάνει εύκολα. Αυτό τουλάχιστον θέλησε να θυμίσει ο Πανθρακικός λίγες μέρες μετά την τεσσάρα που δέχτηκε απ’ τον ΟΦΗ και -παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο- επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού.

Ξανάγινε φρούριο
Στο Κύπελλο «κόλλησε» όμως στο πρωτάθλημα δείχνει να μην… αστειεύεται στο γήπεδό του ο Πανθρακικός, επιστρέφοντας στις νίκες με το 1-0 επί του Λεβαδειακού, στην 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Δύο μόλις μέρες μετά την βαριά ήττα απ’ τον ΟΦΗ και παρά την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, η ομάδα του Μανουέλ Ρόκα πήρε τη νίκη με γκολ του Ντιγκινί στο 19’ και «έπιασε» τον Λεβαδειακό στην 13η θέση με 21 βαθμούς, στο +5 απ’ την γραμμή του υποβιβασμού.

Το ματς:


Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν αυτή που… κυριάρχησε στην Κομοτηνή, αφού Πανθρακικός και Λεβαδειακός δυσκολεύτηκαν πολύ να ανακτήσουν ρυθμό στο παιχνίδι τους και δεν απέφυγαν τα εύκολα λάθη, με την μπάλα να… τσουλάει με δυσκολία σε ορισμένα σημεία του γηπέδου.

inner

Οι γηπεδούχοι πάντως, βρήκαν τον τρόπο -κυρίως με στημένα- να απειλήσουν την εστία του Σηφάκη, ενώ ο Λεβαδειακός είχε ένα καλό δεκάλεπτο μέχρι το 19’, με σπουδαιότερη ευκαιρία αυτή του Μάντζιου στο 11’ στο πρώτο μισό του ματς.

Την ανεβασμένη εικόνα των Βοιωτών σταμάτησε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Ο Ίγκορ έστρωσε τη μπάλα στον Ντιγκινί από αριστερά και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος των δικτύων του Σηφάκη. Από και κει πέρα, ο ρυθμός του ματς έπεσε, με τις δύο ομάδες να μην φτάνουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία με αξιώσεις.

inner

Ο Πανθρακικός μπήκε πιο ορεξάτος στο δεύτερο ημίχρονο. Το προβάδισμα στο σκορ φαίνεται όπως ανέβασε την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, που ανέκτησε ελαφρύ έλεγχο στο ματς. Παπαγεωργίου και Ιγκόρ απείλησαν μέχρι το 53’, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Αθανασιάδη, όμως ο Σοτέλο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

inner

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός χάλασε μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επανήλθε στο 70’, με την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς για τον Λεβαδειακό. Ο Αθανασιάδης απέκρουσε ασταθώς σουτ του Μάντζιο, η μπάλα έφτασε στον Ντιγκινί στην επαναφορά, όμως ούτε αυτός κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση του Πανθρακικού ήρθε άμεσα, με τους Ντιγκινί και Παπαγεωργίου να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες στο 71’ και 76’ αντίστοιχα, χωρίς η αστοχία τους να στοιχήσει τελικά στην ομάδα τους, αφού ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Οι συνθέσεις:


Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία (90+2’ Μπάλδα), Μελίσσης, Ρομέου, Παπαγεωργίου, Έμποου, Ιγκόρ, Ντίγκινι, Τσουμάνης, Τζάνης (69’ Χασομέρης), Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Πασχαλάκης, Ροτζέριο, Μπαϊκαρά, Ζδράβος-Ρίζος, Ηλιάδης.

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας (30’ Σκέμπης), Μάντζιος, Κώτσιος, Ζίτο, Βούκσεβιτς (80’ Ορτέγκα), Τόμας, Μιλοσάβλιεφ (46’ Σοτέλο), Μιλιάζες, Γκόμεζ, Μπουσταμάντε.

Στον πάγκο οι: Στρατηλάτης, Μάγκας, Σάντσες, Πίντερ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: