Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Ωραίος ο Αστέρας!!

Μπορεί ο αγωνιστικός χώρος να 'χε τα... χάλια του, αλλά ο Αστέρας ήταν μια χαρά! Η ομάδα της Τρίπολης επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και νικώντας 2-0 τον Πανιώνιο, παραμένει γαντζωμένη στην τετράδα.

Ωραίος ο Αστέρας
Ποδόσφαιρο δεν μπορούσες να παίξεις σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε τον τρόπο να… χτυπήσει στο ψαχνό τον Πανιώνιο!

Με τα γκολ των Σανκαρέ (μετά από κακή έξοδο του Γιαννακόπουλου) και Μπαράλες (που έφτασε τα εννιά φέτος), οι Αρκάδες πήραν τη νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες και επιστρέφοντας στις επιτυχίες, διατηρούνται άνετοι κι ωραίοι στην τετράδα της Σούπερ Λίγκας.

Απ’ την άλλη, συνεχίζεται η… κατηφόρα για τους κυανέρυθρους στο πρωτάθλημα (έκτο σερί ματς χωρίς νίκη) που παραμένουν στα χαμηλά στρώματα.

Το ματς

Η μπάλα κολλούσε. Εξ’ αρχής φαινόταν πως οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν πρόβλημα. Και σε τέτοιες περιπτώσεις (λόγω της έντονης βροχόπτωσης) το να παίξεις από… ψηλά είναι μια καλή εναλλακτική. Και μόλις στο 3’ αυτό επιβεβαιώθηκε, όταν ο Γιαννακόπουλος έκανε ηρωική, αλλά λανθασμένη έξοδο και ο Σανκαρέ που πήδηξε σαν «πεντάρι» στο μπάσκετ, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα για το προβάδισμα του Αστέρα.

inner

Ο Πανιώνιος δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση (προφανώς τον… ενοχλούσε ο αγωνιστικός χώρος). Κι εκεί που θα περίμενες αντίδραση και μια πιθανή ισοφάριση, οι Αρκάδες ήταν αυτοί που συνέχισαν επιθετικά, θέλοντας να τελειώσουν την υπόθεση νίκη. Δεν είχαν βέβαια φάσεις, κάτι που -επιτέλους- παρουσίασαν οι Νεοσμυρνιώτες με τον Ρισβάνη να σημαδεύει ελάχιστα άουτ! Οι φιλοξενούμενοι ζωήρεψαν προς το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να μην πάνε στα αποδυτήρια με το εις βάρος τους σκορ.

inner

Και πάνω που ο Πανιώνιος φαινόταν να ΄χει μπει με διάθεση να κυνηγήσει το γκολ, ο Μπαράλες του έκοψε τα όνειρα. Διότι με την άμυνα να είναι ψηλά, ο Μουνάφο είδε την… τρύπα, έβγαλε κάθετη στον Αργεντινό φορ κι αυτός με εξαιρετικό τελείωμα- ψιλοκρεμαστό τσίμπημα της μπάλας- εκτέλεσε τον Γιαννακόπουλο για το 2-0. Ήταν που ήταν χάλια ο αγωνιστικός χώρος, ήταν που ήταν χάλια και ο Πανιώνιος, δεν έδειχνε η εικόνα του ματς πως μπορούσαν να έρθουν τα πάνω-κάτω. Παρά τις αλλαγές του Ουζουνίδη, η άμυνα των Αρκάδων δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου και πολύ εύκολα οι γηπεδούχοι πήραν νέο τρίποντο (με το 2-0 να μην αλλάζει).



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Γιαννιώτας (80’ Αλόκο), Μπαράλες, Ρόλε (68’ Τορμένα), Μάσα (46’ Πάρα)

Στον πάγκο των Αρκάδων: Μπαντής, Κιτόκο, Μπαντιμπανγκά, Μουκάμ

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης, Παντίδος, Πάνος, Κολοβός (59’ Καθάριος), Μητρόπουλος, Γιάννου, Μπουμάλ (52’ Μασούρας), Φούντας

Στον πάγκο των Νεοσμυρνιωτών: Παπαδόπουλος, Γκέζος, Οικονόμου, Βλάχος, Σιώπης*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: