Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Και Τζίλας και Ουλά ο Εργοτέλης!

Μετά την Νιόρ και ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκρεγκ Ουλά, όμως δεν έμεινε εκεί και πρόσθεσε στο ρόστερ του και τον Σέρβο Βλάντιμιρ Τζίλας! Τι είπαν οι δύο νέοι παίκτες των Κρητικών.

Και Τζίλας και Ουλά ο Εργοτέλης!
Στο φουλ οι μηχανές του Εργοτέλη στο μεταγραφικό... παζάρι! Μετά τη Νιόρ και οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 26χρονου Γάλλου, Γκρεγκ Ουλά, αλλά δεν έμειναν εκεί, καθώς έκαναν δικό τους και τον έμπειρο 32χρονο Σέρβο φορ, Βλάντιμιρ Τζίλας.

Οι δύο ανακοινώσεις της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου Greg Sullivan Desire – Roldan Houla. Ο 27χρονος (19/7/88) επιθετικός/ακραίος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου Vladimir Djilas. Ο 32χρονος (3/3/83) επιθετικός αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή και θα αγωνίζεται στην ομάδα μας έως τις 30/6/2015».


Τι είπαν τα δύο νέα αποκτήματα μετά τις υπογραφές

Ως παίκτης του Εργοτέλη, ο Βλάντιμιρ Τζίλας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Εργοτέλης, καθώς είναι μία σημαντική στιγμή για την καριέρα μου. Έχω μάθει τα καλύτερα για τον Σύλλογο, την πόλη του Ηρακλείου και τους φιλάθλους. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ και όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας».

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γκρεγκ Ουλά δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον θα αγωνίζομαι για τον Εργοτέλη. Είμαι παθιασμένος να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι πολύ ανταγωνιστικό και σε καλό επίπεδο. Θέλω να κάνω τους φιλάθλους μας ευτυχισμένους και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας. Το κλίμα στην ομαδα του Εργοτέλη είναι οικογενειακό και χαίρομαι που είμαι μέλος της. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για το καλωσόρισμα και θέλω να ανταποδώσω με την απόδοσή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: