Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Πετράκης: «Μας ικανοποιεί ο βαθμός»

Συγχαρητήρια έδωσε ο Γιάννης Πετράκης στους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα για τον βαθμό (1-1) που πήραν στην αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη, χαρακτηρίζοντας τον σπουδαίο.

Πετράκης: «Μας ικανοποιεί ο βαθμός»
Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πήρε το μέγιστο από το ματς με τη Skoda Ξάνθη, δηλαδή το τρίποντο, αλλά η ισοπαλία (1-1) άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του, Γιάννη Πετράκη, που τόνισε ότι στόχος τον Ηπειρωτών είναι να παραμείνουν στην κατηγορία.

«Σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο κι απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα καταφέραμε και πήραμε ένα πολύ σπουδαίο βαθμό. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ότι αφορά το παιχνίδι δεν μπήκαμε καλά στο πνεύμα του αγώνα. Ο αντίπαλος ήταν απειλητικός στο ξεκίνημα όμως μετά αλλάζοντας την τακτική και την διάταξή μας, ελέγξαμε το παιχνίδι και στο α’ μέρος δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις για να σκοράρουμε», σχολίασε σε πρώτη φάση και πρόσθεσε:

«Στο β’ μέρος ήταν μία αναμέτρηση χωρίς φάσεις. Δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε να δεχθούμε καθώς η φάση ξεκίνησε από δικό μας φάουλ, ισοφαρίσαμε όμως και το τελευταίο πεντάλεπτο ήταν δύσκολο για μας γιατί η SKODA ΞΑΝΘΗ έγινε πολύ απειλητική και μετέφερε το παιχνίδι στην εστία μας. Μας ικανοποιεί ο βαθμός, κοιτάζουμε τη συνέχεια. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: