Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Παπαδόπουλος: «Να το ξεχάσουμε γρήγορα»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε τα αίτια της βαθμολογικής απώλειας με τον Πιερικό (2-2) ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Σκοράραμε δύο φορές και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα είναι ένα εύκολο βράδυ, η μπάλα τιμωρεί όταν δεν είσαι σοβαρός, αν δεν έχεις ένταση και καλή κυκλοφορία. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς το σημερινό, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα μας κάνει καλό. Ότι θα βοηθήσει πολύ τους παίκτες και όλη την ομάδα. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι η επόμενη ημέρα, να διαχειριστούμε αυτό το κακό αποτέλεσμα έτσι όπως ήρθε, γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και πρόσθεσε: «Είμαστε πρώτοι και είμαι σίγουρος ότι εκεί θα μείνουμε μέχρι τέλους. Πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα το σημερινό παιχνίδι. Ένα μεγάλο συγνώμη για τον κόσμο για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, και πρέπει να δούμε την επόμενη ημέρα».

Σε ερώτηση για το αν αλλάζει τα σχέδια του εν’ όψει Τρίπολης το σημερινό αποτέλεσμα είπε: « Όχι δεν ανατρέπει τα σχέδια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε το ρόστερ για να το κάνουμε. Παίζουμε με έναν καλό αντίπαλο αλλά και εμείς είμαστε μια πολύ καλή ομάδα».

Για τα αίτια της καθίζησης είπε: «Κατά την άποψή μου όλοι πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε όσο κι αν φώναξα στο ημίχρονο, για βάλουμε ένα τρίτο γκολ και να το «τελειώσουμε». Αυτό είναι έλλειψη συγκέντρωσης και εκεί οφείλεται το αποτέλεσμα», ενώ για το αν υπήρξε υποτίμηση του αντιπάλου υπογράμμισε: «Δεν τον υποτιμήσαμε όχι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, όλοι πίστεψαν όλοι ότι τελείωσαν».

Τέλος, σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις που απομένουν κατέληξε: «Δεν θα κάνουμε πολλές μεταγραφές. Για την ακρίβεια θα πάρουμε έναν ακόμη παίκτη και αυτό από εβδομάδα θα τον μάθετε».

Από την πλευρά του ο Χουάντερσον τόνισε: «Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει αυτό. Και νομίζω ότι θα μπορούσε να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και να αφοσιωθούμε σε αυτό. Το σημερινό παιχνίδι τελείωσε» τόνισε αρχικά ο βραζιλιάνος γκολκίπερ και πρόσθεσε:«Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σήμερα, άλλα όπως είπα πρέπει να συγκεντρωθούμε για τη συνέχεια».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν ο Ηρακλής είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Σούπερλίγκα είπε: «Φυσικά και είμαστε έτοιμοι. Όλοι οι παίκτες που έχουμε στο ρόστερ είναι πάρα πολύ καλοί και ελπίζω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: