Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Μην... είδατε την Μπάρτσα!! (video)

Σαν σίφουνας πέρασε απ' την έδρα της Έλτσε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί... φιλοδώρησαν με έξι γκολ (6-0) την αντίπαλό τους (έπαιζε με δέκα για μισή ώρα) και παραμένουν... κολλιτσίδα στη Ρεάλ.

Μην... είδατε την Μπάρτσα (video)

Οι «μπλαουγκράνα» δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε κι όταν η τελευταία έμεινε και με δέκα παίκτες, το κοντέρ έγραψε το τελικό 6-0!

Ο Πικέ ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο της νίκης στο 35' για να έρθει ο Μέσι στο 55' να διευρύνει με πέναλτι το προβάδισμα της ομάδας του κι ενώ δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είδαν τον Φάιρ να αποβάλλεται και να μένουν με παίκτη λιγότερο για τα εναπομείναντα λεπτά.

Κι όσο να 'ναι αυτό έπαιξε το ρόλο του στο να «ξεμπουκώσουν» οι ποδοσφαιριστές του Λουίς Ενρίκε και να φύγουν με πιο ευρύ σκορ. Ο Νεϊμάρ στο 69' και στο 71' χρίστηκε εξίσου σκόρερ (μετά από ισάριθμες ασίστ του Μέσι), με τον «Λέο» στο 88' να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και στο φινάλε των καθυστερήσεων τον Πέδρο να βλέπει το όνομά του στον σχετικό πίνακα, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0!



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: