Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Βλάχος: «Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι»

Την πεποίθηση πως η Καλλονή θα μπορούσε να πάρει βαθμό απ’ το ματς με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Βαγγέλης Βλάχος. «Με υπομονή θα επιστρέψουν εκεί που τους αξίζει», τόνισε για τους «πράσινους».

Βλάχος: «Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι»
Στην αμυντική εικόνα της Καλλονής στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Βαγγέλης Βλάχος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός των Μυτιληνιών σχολίασε την καλή εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που κάνουν τα τελευταία χρόνια οι «πράσινοι».

Αναλυτικά, όσα είπε:
«Χαίρομαι που είμαι εδώ, έστω και σαν αντίπαλος. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, να εγκλωβίσουμε τον Παναθηναϊκό. Προσπαθήσαμε πολύ. Στο πρώτο μέρος τον εγκλωβίσαμε και δεν αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι του. Στη συνέχεια όμως, μας πίεσε περισσότερο. Ο κόσμος βοήθησε σημαντικά. Χωρίς λόγο βρεθήκαμε να αμυνόμαστε. Χάσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος».

Για τις κινήσεις του συλλόγου: «Πήραμε τον Πετρόπουλο και κοιτάζουμε γενικά τι γίνεται. Είμαστε ομάδα που έχει αδυναμίες, όπως όλες. Αν βρούμε παίκτη, πρέπει να είναι έτοιμος να παίξει. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία και να σταθεροποιηθούμε σ’ αυτήν. Μετά κοιτάμε μπροστά, όπως κάνει και ο Αστέρας. Ο ιδιοκτήτης έχει δείξει αγάπη και ενδιαφέρον. Υπάρχει μέλλον, εφόσον γίνουν σταθερά βήματα και παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία».

Για τον Παναθηναϊκό: «Αξίζουν συγχαρητήρια για αυτά που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός τα δύο τελευταία χρόνια. Δεν είναι ο Παναθηναϊκός του παρελθόντος, το μέταλλο είναι μέταλλο, η δυναμική αυτού του συλλόγου είναι μεγάλη. Δεν είναι ακόμη εκείνη η ομάδα που ήταν το φόβητρο και ήξερες ότι μπορεί εντός και εκτός έδρας. Με την προσπάθεια που κάνουν όλοι και την αγάπη του κόσμου, με υπομονή θα πάει πάλι εκεί που του αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: