Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Περέιρα: «Ευχαριστημένος με όσα είδα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη νίκη 3-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, έμεινε ο Βίτορ Περέιρα.

Περέιρα: «Ευχαριστημένος με όσα είδα»
«Είμαι ευχαριστημένος με όσα είδα. Είχαμε ποιότητα στο παιχνίδι μας. Δείξαμε καλά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση, που μας οδήγησαν στη νίκη.

Σε ένα ματς όπου εκείνο που μέτρησε ήταν λιγότερο η τεχνική και περισσότερο τα όσα συνέβησαν. Εμείς ελέγξαμε και τα συναισθήματά μας, γιατί ήταν ένα από αυτά τα ματς, που χρειαζόταν και αυτό»
, δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Nova.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου:

Περιμένατε τέτοια αντίσταση από τον ΟΦΗ με βάση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα;

«Περιμέναμε ένα τέτοιο παιχνίδι και μια θερμή ατμόσφαιρα. Γνωρίζαμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη, που θα μας υποχρέωνε να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Είναι μια ομάδα που θα αντιστεκόταν και δεν πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε χωρίς να προσπαθήσουμε και να δουλέψουμε πολύ».

Ήταν το τέταρτο παιχνίδι σας στον πάγκο του Ολυμπιακού και συνοδεύτηκε από ισάριθμη νίκη. Ποιες είναι οι αλλαγές που εντοπίζετε στο παιχνίδι της ομάδας σας;

«Είδα μια ομάδα πολύ περισσότερο οργανωμένη και ενωμένη, που έδειξε θέληση για να κάνει αυτό που είχε σχεδιάσει. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που ελέγξαμε τα συναισθήματά μας στο παιχνίδι και για το ότι είμαστε συγκεντρωμένοι. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και ήμασταν καλοί στην άμυνα».

Θα θέλαμε ένα σχόλιό σας για την μεταγραφή του Χάρα.

«Είναι ένας παίκτης, τον οποίο γνωρίζω καλά από την Πορτογαλία. Έπαιζε σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Μπενφίκα. Είναι γρήγορος και μου αρέσουν οι ταχείς επιθετικοί. Δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά σύντομα θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: