Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Έδωσε Κάμπελ, πήρε Παουλίστα!!

Οριστικά στη Βιγιαρεάλ θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι ο Τζόελ Κάμπελ. Απ’ την άλλη, το κίτρινο υποβρύχιο ανακοίνωσε πως υπάρχει συμφωνία με την Άρσεναλ για την παραχώρηση του Γκάμπριελ Παουλίστα!

Έδωσε Κάμπελ, πήρε Παουλίστα!
Το αντίστροφο δρομολόγιο κάνουν οριστικά Τζόελ Κάμπελ και Γκάμπριελ Παουλίστα!

Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κοσταρικανού εξτρέμ (ως έμψυχο αντάλλαγμα ουσιαστικά) με την μορφή δανεισμού απ’ την Άρσεναλ ως το καλοκαίρι -κι ενώ ο Ολυμπιακός είχε εξίσου εκφράσει ενδιαφέρον να τον κάνει δικό του εκ νέου- και παράλληλα έκανε γνωστό πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός φεύγει για Λονδίνο!

Τις τελευταίες ώρες υπήρχαν δημοσιεύματα πως η υπόθεση είναι… τελειωμένη και το βράδυ του Σαββάτου επιβεβαιώθηκαν με την επίσημη ανακοίνωση απ’ το κίτρινο υποβρύχιο.

Ο άλλοτε άσος των Πειραιωτών μετακομίζει λοιπόν στην Ισπανία και καλείται να δείξει στον Βενγκέρ πως αξίζει -επιτέλους- να πάρει τις ευκαιρίες τους και στους Λονδρέζους απ’ τη νέα χρονιά πλέον.

Από την άλλη, το μόνο που απομένει για να γίνει «κανονιέρης» ο Παουλίστα είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, με την Άρσεναλ να φημολογείται πως δαπάνησε κάτι παραπάνω από 10 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη που φέτος έχει 19 συμμετοχές στην Primera Division κι άλλες 8 στην Ευρώπη.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: