Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Εγχειρίστηκε ο Κακαρούδης!


Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε τη Δευτέρα το πρωί ο Κώστας Κακαρούδης, όπως ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ και αναμένεται να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους σε περίπου έξι μήνες.

Εγχειρίστηκε ο Κακαρούδης
Σε έξι μήνες προβλέπεται να επιστρέψει ο Κώστας Κακαρούδης στην αγωνιστική δράση μετά την επιτυχημένη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα το πρωί. Ο 31χρονος φόργουορντ του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στον αγώνα με τη Χίμκι για το Euro Cup.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Κώστας Κακαρούδης υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάσταση της ρήξης πρόσθιου χιαστού, την οποία υπέστη στη διάρκεια του αγώνα με την Khimki στη Ρωσία. Ο χειρούργος ορθοπεδικός Κώστας Σαμαράς προχώρησε σε πλαστική πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο του Κώστα Κακαρούδη και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της επέμβασης, την οποία και χαρακτήρισε απόλυτα επιτυχημένη.

Ο Κώστας Κακαρούδης αναμένεται να πάρει αύριο εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, από τους οποίους ωστόσο θα απουσιάσει για έξι περίπου μήνες. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και ταχεία ανάρρωση στον Κώστα Κακαρούδη
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: