Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

«Αετοί» σε υψηλές πτήσεις…!!

Δε σταμάτησε να σκοράρει κόντρα στην Εστορίλ η Μπενφίκα, σαρώνοντας με 6-0 την αντίπαλό της στο «Ντα Λουζ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superliga και αποσπάστηκε προσωρινά από την Πόρτο.

«Αετοί» σε υψηλές πτήσεις…
Η Μπενφίκα σάρωσε 6-0 την Εστορίλ στο «Ντα Λουζ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε προσωρινά στο +7 στην κορυφή από τη δεύτερη Πόρτο. Έτσι, περιμένει τι θα κάνουν οι «δράκοι» την Κυριακή κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και ελπίζουν σε «γκέλα» που θα απομακρύνει και τα «λιοντάρια» στην τρίτη θέση.

Αντίθετα, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του φετινού Europa League και έμεινε στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους μπήκαν «φουριόζοι» στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το 35’ έφτασαν στο 4-0 με τους Λουιζάο στο 17’, Σάλβιο στο 26’, Πίτσι στο 33’ και Ζόνας στο 35’. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λίμα στο 56΄με πέναλτι και ξανά ο Ζόνας στο 86’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, βοηθούμενοι και από την αποβολή του Εσίτι στο 69’. Για 85' αγωνίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Αρτουρ, Μάξι Περέιρα, Ζαρντέλ, Λουιζάο, Ελισέου, Σάλβιο, Πίτσι (67' Ταλίσκα), Σάμαρης (85' Κριστάντε), Γκαϊτάν (73' Ολα Τζον), Λίμα, Ζόνας


Έχασε την ευκαιρία για «ανάσα» η προτελευταία Ζιλ Βισέντε, παραχωρώντας 1-1 στην Μποαβίστα, που ξέφυγε από τις επικίνδυνες θέσεις. Διεκόπη στο 12’ η αναμέτρηση της Νασιονάλ με τη Σετούμπαλ, λόγω της έντονης ομίχλης στη Μαδέιρα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: