Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Μέξας: «Μας επηρέασε το ‘πρέπει’ να νικήσουμε»

Στην ανάγκη της νίκης απέδωσε την άνετη επικράτηση του ΚΑΟΔ επί του Κοροίβου ο Κώστας Μέξας μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Μέξας: «Μας επηρέασε το ‘πρέπει’ να νικήσουμε»
Ο τεχνικός των Δραμινών τόνισε πως είναι σημαντική η νίκη και ήρθε, επειδή οι παίκτες του επέβαλαν το ρυθμό τους και πήραν τα αμυντικά ριμπάουντ, ζητώντας εννιά νίκες στα ισάριθμα εναπομείναντα της κανονικής περιόδου, ενώ στάθηκε στη συμπαράσταση του κόσμου.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι, το θέλαμε πολύ και παρότι υπήρχε το ‘πρέπει’, ήμασταν αποφασισμένοι. Επιβάλλαμε το παιχνίδι μας, ήμασταν καλοί στο αμυντικό ριμπάουντ, δώσαμε μόλις δύο επιθετικά ριμπάουντ στον Κόροιβο, που είναι πολύ καλή ομάδα σε αυτό τον τομέα.

Αυτό ήταν το ‘κλειδί’ για τη νίκη μας. Χρειαζόμαστε εννιά νίκες και είναι πολύ κομβικό το ματς με τον Πανιώνιο, που θα παίξει με μας το τελευταίο του χαρτί. Πάμε να τους νικήσουμε για να είμαστε σε πλεονεκτική θέση. Και με τον Κολοσσό και με το Ρέθυμνο είδα κόσμο που στήριξε την ομάδα και νομίζω ότι άρχισε το “Δ. Κραχτίδης” και γίνεται έδρα για τον ΚΑΟΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: