Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Λειτουργία που φωτογραφίζει αλλαγή!!

ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΛΚΑ

Ο Δικεφαλος είναι υποχρεωμένος να προετοιμάσει την επόμενη μέρα του, όμως όπως συμβαίνει συνήθως άπαντες βιάζονται – εκτός ΠΑΟΚ – να προλάβουν τις εξελίξεις.

Το θέμα του τεχνικού διευθυντή είναι σίγουρα κρίσιμο, όμως δεν είναι και πολύ εύκολο να μπει μία σειρά στο κομμάτι της αναζήτησής του. Μέχρι τότε, ο ΠΑΟΚ θα λειτουργήσει εσωτερικά με συνεργασία του τμήματος σκάουτινγκ και της διοίκησης.

Προϊστάμενος του τμήματος σκάουτινγκ είναι ο Γιώργος Κωστίκος, ο πρώτος τεχνικός διευθυντής της ιστορίας του ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται πλέον να έχει αυξημένες αρμοδιότητες όχι τόσο όσον αφορά στο αγωνιστικό τμήμα, αλλά όσον αφορά στις επιλογές που πρέπει να έχει έτοιμες ο ΠΑΟΚ για την στιγμή που θα βρεθεί ο τεχνικός διευθυντής.

Ο ΠΑΟΚ πάντως προσπάθησε κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας να ενημερώσει για τον τρόπο που θα κυλήσει η χρονιά από εδώ και στο εξής.

Αντιλαμβανόμενοι στον ΠΑΟΚ πως το κοινό έχει απορίες για το πώς θα κυλήσει ο προγραμματισμός που είχε ξεκινήσει υπό τις οδηγίες του Ζήση Βρύζα, ανέλυσε τα δεδομένα που επικρατούν σήμερα στη ΠΑΕ.

Αυτό που σε πρώτη φάση ξεκαθάρισε, είναι αυτό που αναφέρουμε παραπάνω. Μέσα από τις θέσεις του ΠΑΟΚ, ο επιβλέπων τη διαδικασία παρακολούθησης παικτών που συνεχίζεται από το τμήμα σκάουτινγκ θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης μέχρι να βρεθεί ο επόμενος τεχνικός διευθυντής.

Στον ΠΑΟΚ παραδέχονται πως για να βρούνε τον κατάλληλο τεχνικό διευθυντή θα χρειαστεί χρόνος. Αυτό βέβαια που φαίνεται πίσω από τις λέξεις στα όσα λέγονται, είναι πως στον προγραμματισμό που τρέχουν σήμερα για να καλυφθεί το κενό του Βρύζα δεν υπάρχει πουθενά η εμπλοκή του προπονητή Άγγελου Αναστασιάδη και βέβαια των συνεργατών του.

Αυτό συμβαίνει γιατί έχει έναν χρόνο συμβόλαιο και δεν είναι τίποτα δεδομένο ή απλά γιατί έχει παρθεί η απόφαση να αποχωρήσει το καλοκαίρι; Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το δεύτερο. Επισήμως βέβαια ο ΠΑΟΚ δεν λέει τίποτα για την συγκεκριμένη υπόθεση, θέλοντας να κρατήσει μία ισορροπία στην ομάδα, όμως τα πάντα οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο προπονητής θα είναι άλλος στην επόμενη σεζόν.

Απλά ο τεχνικός διευθυντής που θα έρθει, θα είναι και αυτός που θα ανακοινώσει στον προπονητή την μη ανανέωση της συνεργασίας.

Αυτή η …τάση της ΠΑΕ φαίνεται και από το γεγονός πως στο ερώτημα για το ποιος ασχολείται με το κλείσιμο του προπονητικού κέντρου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της επόμενης σεζόν, αυτοί που κάνουν την έρευνα αρχικά για να αποφασίσει ο τεχνικός διευθυντής στο τέλος – ο νέος – είναι οι άνθρωποι του τμήματος σκάουτινγκ και κανένας άλλος. Ίσως στη συγκεκριμένη υπόθεση του προπονητικού κέντρου, εμπλακεί και ο Γιώργος Γεωργιάδης ο οποίος αυτή την στιγμή δεν έχει ξεκάθαρο αντικείμενο στην ομάδα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: