Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Μουρίνιο: «Για πάντα στην Τσέλσι»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της Τσέλσι μέχρι το τέλος της καριέρας του εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε ότι δε θα φύγει εκτός κι αν του το πει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Μουρίνιο: «Για πάντα στην Τσέλσι»
Για πάντα στην Τσέλσι θέλει να παραμείνει ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον πάγκο των «μπλε», επισημαίνοντας ότι θα φύγει μόνο αν του το πει ο ιδιοκτήτης, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

«Δε θέλω να φύγω. Θα μείνω εδώ μέχρι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, κύριος Αμπράμοβιτς, έρθει και μου πει "αρκετά Ζοσέ". Το μέλλον μου βρίσκεται στα χέρια του. Θα μείνω εδώ όσο εκείνος θέλει και είναι κάτι που θέλω. Δε σκέφτομαι να φύγω, αντίθετα, θέλω να μείνω στην Τσέλσι μέχρι το τέλος της καριέρας μου», ήταν τα λόγια του 52χρονου προπονητή, που στη συνέχεια ανέφερε ότι αν ποτέ φύγει από τον Λονδρέζικο σύλλογο, τότε δεν θα φύγει από την Αγγλία αλλά θα περιμένει πρόταση από κάποια άλλο ομάδα της χώρας.

«Όταν έφυγα από την Τσέλσι το 2007 είχα πολλές χώρες και αρκετούς συλλόγους για να πάω. Αυτή τη στιγμή όμως, αν φύγω από τον σύλλογο, θα πάω στο σπίτι μου στο Λονδίνο και θα περιμένω κάποιον άλλο αγγλικό σύλλογο. Δε θα φύγω από την Αγγλία. Θα περιμένω κάποιον από τους 19 συλλόγους της Premier League και τους 22 της Championship, έτσι οι επιλογές δεν είναι τόσες πολλές», είπε ο τεχνικός των «μπλε».

Τον Σεπτέμβριο του 2007, όταν απολύθηκε από την πρώτη του θητεία στους Λονδρέζους, ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε πρόταση να αναλάβει την Τότεναμ, ωστόσο, υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του με τους «μπλε» που του απαγόρευε να αναλάβει κάποιον άλλο αγγλικό σύλλογο. Παρόλα αυτά όμως, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι δεν θα πήγαινε ποτέ σε άλλη ομάδα του Λονδίνου, καθώς αγαπάει τους φιλάθλους της Τσέλσι.

«Είχα πρόταση από την Τότεναμ το 2007 όμως δεν είχα το δικαίωμα να πάω λόγω ότι υπήρχε μία ρήτρα στο συμβόλαιό μου που μου απαγόρευε να προπονήσω άλλο σύλλογο της Αγγλίας για δύο χρόνια. Ακόμη και αν μπορούσα όμως, δε θα πήγαινα ποτέ σε άλλη ομάδα του Λονδίνου επειδή αγαπάω πάρα πολύ τους φιλάθλους της Τσέλσι», κατέληξε
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: