Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Παπαθεοδώρου: «Συγχαρητήρια στον Άρη»

Το εγκώμιο του Άρη "έπλεξε" ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με τον Άρη και σημείωσε πως οι οι απουσίες των Άμποτ και Λιακόπουλου ήταν καθοριστικές.

Παπαθεοδώρου: «Συγχαρητήρια στον Άρη»
Τα εύσημα στον Άρη απέδωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, δηλώνοντας στη συνέντευξη Τύπου πως οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν δίκαια στη νίκη, ενώ εκτιμάει πως στοίχισαν στην ομάδα του οι απουσίες των Άμποτ και Λιακόπουλου. Ακόμα, ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς θεωρεί πως πρέπει να σημειώσει η ομάδα του κάποιες νίκες για να μην κινδυνεύσει η παραμονή της στην κατηγορία.

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη δίκαιη νίκη. Εμείς δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που θέλαμε. Δεν κάναμε καλή προετοιμασία και δεν προπονηθήκαμε ποτέ πλήρεις. Η ποιότητα του αντιπάλου μάς οδήγησε σε βιαστικές επιλογές και οι τραυματισμοί του Άμποτ και του Λιακόπουλου, σε συνδυασμό με τη γενική λειψανδρία στη θέση των γκαρντ, δεν μας επέτρεψε να έχουμε καλό ρυθμό στην επίθεση. Πλέον, πρέπει να δούμε διαφορετικά το πρωτάθλημα. Με βάση τις δυσκολίες και τους παίκτες που έχουν μείνει, πρέπει να έχουμε στόχο τις νίκες που θα εξασφαλίσουν την παραμονή εύκολα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε τα πράγματα, όπως είναι κι όχι όπως θα θέλαμε να είναι».

Ο γκαρντ των Κηφισιωτών, Δημήτρης Μενουδάκος, σημείωσε τις σημαντικές απουσίες της ομάδας του, ενώ συμπλήρωσε πως ο Άρης πέτυχε κάποια δύσκολα καλάθια στις κρίσιμες στιγμές. «Ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και το έργο μας πολύ δύσκολο. Είχαμε ατυχίες μετά το ματς στην Πάτρα, καθώς μας χτύπησε όλους μαζί μια ίωση. Παίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δεχτήκαμε κάποια μεγάλα σουτ, όταν πλησιάσαμε στους τέσσερις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: