Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Ο ένας νίκησε τους έντεκα!! (video)

Δύο γκολ από έναν παίκτη σε ένα ημίχρονο γίνεται. Και χατ-τρικ με... ζόρι. Καρέ, όμως; Αυτό πέτυχε -και μάλιστα σε 15'(!)- ο Μπουένο της Ράγιο Βαγεκάνο που ουσιαστικά... νίκησε μόνος την Λεβάντε.

Ο ένας νίκησε τους έντεκα (video)

Διότι το 4-2 υπέρ της πρώτης δεν ήρθε όπως κι όπως. Ήρθε με έναν παίκτη -εν προκειμένω τον Μπουένο- να κάνει «καρέ του γκολ» και μάλιστα σε ένα ημίχρονο.

Ή για την ακρίβεια σε μόλις ένα τέταρτο! Ο Ισπανός άσος σκόραρε στο 23’, το επανέλαβε στο 32’, με τη… σέντρα βρήκε δίχτυα ξανά και στο 38’ είχε ολοκληρώσει το ασύλληπτο show του.

Απ’ το 1990 είχε να βρεθεί στην Primera Division ποδοσφαιριστής που θα βάλει τέσσερα γκολ τόσο γρήγορα, χρονικά στο ματς. Τότε ήταν ο Αλκανίθ της Καστεγιόν που είχε σημειώσει καρέ μέχρι το 34’ της αναμέτρησης.

Και φυσικά πρόκειται για τον πρώτο παίκτη στην ιστορία της Ράγιο που «φτάνει» στο εν λόγω επίτευγμα. Όσο για τους Λεβαντίνους -δεν έπαιξαν οι Έλληνες- επιβεβαίωσαν την φετινή κακή κατάστασή τους, αφού το ότι προηγήθηκαν με τον Κασαδέσους, μάλλον δεν τους βοήθησε (ο Ούτσε στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ).




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: