Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Αλλάζει… τσιπ ο Παναθηναϊκός!

Ένα μίνι «διάλειμμα» απ’ τις υποχρεώσεις της Ευρωλίγκας θα κάνει ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι -θέλοντας και μη με απουσίες- πάνε στην Κρήτη για το ματς με τον ΑΓΟΡ.

Αλλάζει… τσιπ ο Παναθηναϊκός
Την Πέμπτη είχε Ευρωλίγκα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Την επόμενη εβδομάδα έχει Μπαρτσελόνα. Ενδιάμεσα, όμως, μεσολαβεί το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΑΓΟΡ και οι πρωταθλητές θέλουν πέρας -προφανώς- της νίκης και μια πειστική εμφάνιση που θα γεμίσει με ψυχολογία.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναμένεται εκ νέου να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής και γιατί όχι -κόντρα σε έναν πιο ισχυρό αντίπαλο- να δει εκ νέου τους «μικρούς» να προσφέρουν σπουδαία δείγματα γραφής.

Στην Αθήνα θα μείνουν οι Νέλσον, Παπαγιάννης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και συνεχίζουν θεραπεία. Εκτός αυτών, ο Μαυροβούνιος κόουτς επέλεξε να αφήνει στην πρωτεύουσα και τους Μπλουμς, Μαυροκεφαλίδη προκειμένου να πάρουν «ανάσες» αφού λογικά θα έχει διακρίνει κάποιο… πρόβλημα εκεί.

Την θέση τους πήραν οι νεαροί Λούντζης και Διαμαντάκος, ενώ λογικά θα υπάρξει και μεγαλύτερο δείγμα του Λαουάλ, που στο Ισραήλ έκανε ντεμπούτο για 4’. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: