Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Βαλβέρδε: «Κάτι πρέπει να γίνει με τη βία…»

Λείπει καιρό, αλλά το μυαλό του παραμένει στην Ελλάδα. Και ερωτώμενος για την αναστολή του πρωταθλήματος, ο Ερνέστο Βαλβέρδε εξέφρασε την ανησυχία του για τα ολοένα και αυξανόμενα φαινόμενα βίας.

Βαλβέρδε: «Κάτι πρέπει να γίνει με τη βία…»
Η συνέντευξη Τύπου αφορούσε το παιχνίδι της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Εϊμπάρ, ωστόσο και οι Ισπανοί δημοσιογράφοι γνωρίζουν πως όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα δεν περνούν απαρατήρητα από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε σχετικά με την αναστολή της Σούπερ Λίγκας, εκφράζοντας την ανησυχία του για την έξαρση των φαινομένων βίας.

«Δεν ξέρω αν η απόφαση της κυβέρνησης είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά στην Ελλάδα έπρεπε να κάνουν ένα βήμα σε ό,τι αφορά την βία. Κάποια μέρα θα έχουν ένα σοβαρό επεισόδιο και αυτή η μέρα δεν είναι μακριά.

Κι εγώ έζησα δύσκολες στιγμές, όπως κι άλλοι τεχνικοί. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι εύκολο να τα βλέπεις στο Youtube, αλλά όταν είσαι εκεί και τα ζεις είναι διαφορετικό. Εγώ τα έζησα άλλοτε ως γηπεδούχος κι άλλοτε ως φιλοξενούμενος και είναι καταστάσεις δύσκολες»,
ήταν τα λόγια του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: