Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

«Πετάει» ο Ηρακλής!!

Σημειώνοντας την ένατη εκτός έδρας νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ο Ηρακλής επικράτησε 1-0 του Εθνικού Σερρών και άνοιξε προσωρινά(;) τη διαφορά από την Λαμία στους 10 βαθμούς. Γκέλα για Ζάκυνθο.

«Πετάει» ο Ηρακλής!
Δεν σταματάει πουθενά ο Ηρακλής, που πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες επικρατώντας 1-0 του Εθνικού για την 20η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Football League, αυξάνοντας πιθανόν προσωρινά πιθανόν τη διαφορά από τη δεύτερη Λαμία (παίζει τη Δευτέρα) στους 10 βαθμούς. Στο 1-1 έμειναν Ζάκυνθος και Πιερικός απέναντι σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Τύρναβο αντίστοιχα. Νίκη για τον Απόλλων Καλαμαριάς που έφυγε με το 2-1 από την έδρα του Φωκικού. Νίκη με 2-1 πανηγύρισε και η Ερμιονίδα κόντρα στον Φωστήρας για τον Νότιο Όμιλο.

Με το πόδι στο γκάζι συνεχίζει ο Ηρακλής που επιβλήθηκε εκτός έδρας του Εθνικού Σερρών με 1-0 χάρη στο γκολ του Καρασαλίδη στο 25', πετυχαίνοντας την ένατη εκτός έδρας νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, που τώρα ελπίζουν σε γκέλα της Λαμίας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου τη Δευτέρα προκειμένου η διαφορά των 10 βαθμών να παραμείνει.

Δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την είσοδο στα play-off έχασε η Ζάκυνθος που έμεινε στο 1-1 στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 60' με το γκολ του Μπλέτσα, όμως δέκα λεπτά αργότερα, ο Τζέκος ισοφάρισε για τους Καρδιτσιώτες με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Στο 1-1 έμεινε και ο Πιερικός που υποδέχθηκε τον Τύρναβο. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν με το Γκούρτσα στο 67', όμως ο Τσιάρας στο 80' έφερε το παιχνίδι στα ίσια διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Σημαντική νίκη στην προσπάθειά του για παραμονή πήρε ο Απόλλων Καλαμαριάς καθώς επικράτησε 2-1 εκτός έδρας του Φωκικού, «βυθίζοντας» την ομάδα της Άμφισσας ακόμη περισσότερο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Χαλιώτη στο 29', όμως δέκα λεπτά αργότερα, ο Ευαγγελιδάκης, στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, σημείωσε αυτογκόλ κάνοντας το 1-1, για να έρθει ο Τσούτσης στο 84' και να κάνει το 2-1, χαρίζοντας τη νίκη στους Θεσσαλονικείς.

Ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του Νοτίου Ομίλου ξέφυγε η Ερμιονίδα μετά την εντός έδρας νίκης επί του Φωστήρα, αφού έφτασε τους 31 βαθμούς και «έπιασε» τα Χανιά στην τέταρτη θέση. Η ομάδα της Αργολίδας άνοιξε το σκορ στο 39' με τον Παβίσεβιτς με τον Γκατσέτσα να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους στο 56'. Στο 86' όμως, και πάλι ο Παβίσεβιτς, με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1 και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:

Νότιος Όμιλος

Παναχαϊκή-Πανηλειακός (ματαίωση)

Κυριακή (1/3)

Ερμιονίδα-Φωστήρας 2-1
(39', 86' πεν. Παβίσεβιτς - 56' Γκατσέσα)

Επισκοπή-ΑΕΚ 0-2
(2',77' Αραβίδης)

Δευτέρα (2/3)

Απόλλων Σμύρνης-Ηρακλής Ψαχνών (15:00)
Άλιμος-Αχαρναϊκός (15:00)
Παναιγιάλειος-Χανιά (16:00)

Βόρειος όμιλος

Κυριακή (1/3)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Ζάκυνθος 1-1
(70' Τζέκος - 60' Μπλέτσας)

Πιερικός-Τύρναβος 1-1
(80' Τσιάρας - 67' Γκούρτσα)

Εθνικός Σερρών-Ηρακλής 0-1
(25' Καρασαλίδης)

Φωκικός-Απόλλων Καλαμαριάς 1-2
(29' Χαλιώτης - 39' αυτ. Ευαγγελιδάκης, 84' Τσούτσης)

Δευτέρα (2/3)
Λάρισα-Αιγινιακός (15:00)
Ολυμπιακός Βόλου-Λαμία (18:00)

Η επόμενη (21η) αγωνιστική:

Νότιος Όμιλος

Πανηλειακός-Επισκοπή (ματαίωση)

Κυριακή 8 Μαρτίου

Ηρακλής Ψαχνών-Φωστήρας
Χανιά-Απόλλων Σμύρνης
ΑΕΚ-Ερμιονίδα
Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος
Καλλιθέα-Παναχαϊκή

Βόρειος Όμιλος

Κυριακή 8 Μαρτίου

Λαμία-Ζάκυνθος
Τύρναβος-Ολυμπιακός Βόλου
Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας
Αιγινιακός-Πιερικός
Απόλλων Καλαμαριάς-Εθνικός Σερρών
Αγροτικός Αστέρας-Φωκικός
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: